Azramelisim Busrazkn37 cnm hareketleri kötüymüş yatisim yapıldı suni sancı verdiler bekliyoruz 4 cm acilmam var
Busrazkn37 Azramelisim iyiki gitmişsin canım hastaneye. İnşallah en az acıyla, sağlıkla kavuşursun bebeğine 🙏🏻
RabiaPrvgl Azramelisim son durum nedir canım İnşallah almışsındır kucağına bebişini sağ salim. 40+3 haftalığım bugün sabah sancılarım başladı benim de fakat açılmam yok o yüzden evde bekliyorum duanıza talibim 🙄
acemiii Busrazkn37 benim de öyle bi sorunum var geçen hafta 32 de gittim 2400 bu çocuk 4000 kg olursa normal doğum yapamayız dedi doktorum..İyice ağırlaştım demek ki ben de öyle olurum 36-38 te….Allah sağlık versin ne diyelim
Evlatkokusu3421 Busrazkn37 aynen ben korkum çok almasın ya nasıl doğuracam küçük doğsun ben kilo aldırırım sonra 😂
Busrazkn37 Evlatkokusu3421 aynen bende öyle düşünüyodum ama boğazımı tutamayınca bebekte aldı haliyle 🙈
Azramelisim Ozgek yavaş yavaş sancı giriyor beline kasıklarına acilman ilerledikçe sancı artıyor ben doğurdum
Busrazkn37 acemiii bende bu kadar alıcağını tahmin etmiyodum. Açılmam var o yüzden sezeryana dönsünde istemiyorum. Hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun artık 🤷🏻♀️
Kanayran Busrazkn37 38+6 oluyorum bugün ne sancı ne bel ağrısı hiç bişey yok benimde valla çıldırmak üzereyimm😒😒 artık çok ağırlaştım bacak kalça ağrılarım çok arttı zorlanıyorum umarım fazla bekletmezler😔
Evlatkokusu3421 Busrazkn37 bende şimdi dürüm gömdüm gider ayak aç kalmıyayım canım istediğini yiyeyim bari dedim
Busrazkn37 Evlatkokusu3421 😂 afiyet olsun canım. Bende söylemesi ayıp eşimin doğum günü pastayı gömdüm