Ezon Kızlar bu ateş basması denen şey normal mi ben çok sıkıntılanıyorum benim gibi olan var mı Yardım edin
istanbul3434 Ezon ah olmaz mi… ben cok usuyen bir insanim normalde. Havalar da sogudu ama durup dururken bana bi sicak basiyo kipkirmizi oluyorum. Evdeysem hemen ustumdekileri cikarip bikac dk bekliyorum oyle, geciyo sonra.
prensmusta Ezon olmazmıı,menepozlu gibiyim resmen,gece bunaldım diyip cam açıp öyle uyuyorum,uykularımdan uyanıyorum nefes alamayarak,hamilelikten önce çok üşürdüm ,şimdi yanıyorum,aldığımız vitaminler fln yapıyor olabilir diye de düşünüyorum 😥😰
Arsesra Ezon benim de yüzümde yanma oluyordu hatta alev alev yanıyordu sonrasında yerini terleme aldı hormonlarla ilgili olduğunu sanıyorum çünkü doktora falan gittim bişi çıkmadı
Ezon istanbul3434 aynı bende canım yaa bi anda 20 saniye kıpkırmızı olup gidiyorummm sonra geçiyor aynı durumu yaşıyoruz sanırım
Arsesra Ezon bu hamilelik çok değişik şeyler yaşatıyor insana en çok da sabretmeyi öğretiyor ben doğum yaptım 6 aylık bebeğim ve daha neler yaşayıp neler öğreneceğim sabredeceğim kim bilir siz de çok telaş yapmayın bu hormonlar bambaşka şeyler yaşatıyor insana bazen doktorlar bile bilemiyor niçin olduğunu
istanbul3434 Ezon yani oyle aynaya gidip bakmadim kizariyor muyum diye ama bir anda icten yanaklarimi ates basiyor aniden terlemeye basliyorum ve normal sicaklikta bile “offf cok sicak oldu” diyorum. Bu his 1dk-5dk kadar suruyor sonra geciyor. Gun icinde 1-2 kere oluyor
Ezon istanbul3434 aynı bende canım ben panikliyorum hemen aynaya bakıyorum Kıpkırmızıyım aynı dediğin gibi