Mrvbyrm Burcu-2910 evet canim özelde oldum herkezin başka oluyor evet benim çok sancılarım vardi ama ben enfeksiyon da kapmıştım yediklerinden antibiyotik iğne tedavisi gördüm aynı anda
Aslina Mrvbyrm Allah Allah çok şaşırdım adet olmak içinde yumurta oluşumu lazım nasıl hemen oluştu acaba. Sonraki adet ne zaman oldu?
Aslina Mrvbyrm iyi maşaallah hemen düzene girmiş. Yeni bebek için kaç ay korundun kaçıncı ayda oldu bebek
Mrvbyrm Aslina 3 ay korundum canim sonra hemen oldu allaha şükür. Arada kanamam oluyor Ama kalp atışları var inşllah sağlıkla kucağıma alirim.
Aslina Mrvbyrm maşaallah inş Rabbim bana da nasip eder sende hayırla kucağına alırsın Rabbim o kalp atışlarını sağlıkla hep duyursun inş
Burcu3506 Burcu-2910 28 yaşındayım canım stres yapıyorum ya internette bakıyorum yok yapısıklık diyor rahimde bişiler diyor psikolojim zaten bozuk çocuk cok istiyorum bi yandan çocuğum yok bi yandan adet olamadım bi yandan deprem yasadım
Burcu3506 Burcu-2910 2 yıllık evliyim ama sınav şu bu çocuk istemedim 3 ay korunmadık 4.ay olmuştı o da gitti işte
Burcu-2910 Burcu3506 yine olur Allah’ın ıznıyke inanmaktan ve dua etmekten vazgeçme sürekli dilinde dua olsun