Esra_M_92 bende bi kaç kez saadet hanıma gittim ama;
- doktora hiçbir saatte ulaşamıyorum. Telefon numarasını vermiyor. aklıma birşey takılsa vs asistanına ulaşıyorum. Asistanı da doktora sormadan beni kendi kendine yönlendiriyor(!)
- mesai harici oldu ki acil bi durum oldu. Allah korusun gebelik zehirlenmesidir, kanamadır, erken doğudur, Ya da tansiyon vs vs. Doktor hanım yine gelmiyor ve nöbetçi doktor müdehale ediyormuş.
- mesai harici doğumlara kendisi girmiyor. Tamam doğumu ebeler yapıyor ama herhangi bir kesi olması durumunda doktorun müdehale etmesi gerekebilir ya da ters birşey giderse aniden sezeryana alınabilirsiniz.
Yani yukarıda saydığım kritik durumlarda benim takibimi yapan doktor bana müdehale etmeyecekse bana asla güven vermiyor. Doktor hanımı çok sevdim bende ama acil durumlarda yok bana asıl o zaman lazım doktorum. Yoksa herşey yolundayken özele gitmenin ne manası var değil mi? Ben bu sebepler yüzünden doktoru bırakacağım. Allah herkese kolay doğum nasip etsin. Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla uzun ömürler dilerim.