Sum_00 ben suan geçiriyorum. 27 Ekim Salı günü basladı hafif burun akıntısı bas agrısı, 28 29 30 Ekim normal din aynı sekilde devam etti. 31 Ekim c. Tesi siddetli bas ağrısı, halsizlik,üşüme, üşümeyle gelen titreme ve baldırlarım ile omuriliğim de agrı cok hissettim zor yattım bu belirtileri yaşadım. 1 Kasım Pazar da aynı sekilde titreme hariç diğer belirtileri yaşadım. 2 Kasım pzartesi test yaptırdım siddetli bas agrısı ve halsizlik vardı baldırlarım. Ve omuriliğim de hafiften geçti. 3kasım da pozitif oldugum cıktı ve adam akıllı belirtim yoktu. Ancak hamileliğim yüksek riskli oldugu için hastaneye yatışım yapıldı. Bugün düne göre daha iyiydim ancak aksam üstüne yakın kuru öksürük basladı oda değiştirince cok üşüdüm ondan olabilir mi bilemiyorum. Umarım yarına geçer. Bol limon mandalina yiyorum güzel beslenmeye calısıyorum. Merak ettiğim ortalama kaç güne geçiyor hamilelere covid genelde 10 günde atlatılıyor diye duydum sizlere de sormak istedim. Bugn 9.günüm.. Dua edin bana ne olur hamileliğim riskli zaten her an doğum olabilir. Devlet hastanesinde doğum yapmak istemiyorum acıkcası…