Fadimeanne Sum_00 adetim biteli 1 hafta 4 gun oldu ama kasık ağrım var bugunde bulantı covid olma ihtimalim var mı gebelik mi acaba?
Alfabeta FmA06-33 ay işlemleri anneme yaptılar ama sürüntü yapmadılar. Kanda enfeksiyon vRsa eğer geçmemiştir korona devam ediyodur diyip tekrar ilaç verdiler. Birde öksürük şurunu verdiler. İlaçları bitince sürüntü yaptırıcak.
Feyza- Zynpylmz evet canım tam 10. Günü yaptırmadım ben 14. Gün yaptırdım Buradan yaptıran arkadaşlar söylemişti 10. Günün yapanlar pozitifi görmüş hep 4 5 gün sonra yaptırın yazılmıştı ben de öyle yaptım 4.gün yaptırdım
Feyza- Sam valla o kadarı hakkında birşey diyemem ama Dayım sağlık memuru 10 gün karantınadan sonra hemen test yaptı negatifi gördü işine başladı direk yaşlılarla çalıştığı için demekki yok diye düşünüyorum
Busemestan Cansuyrm35 bu öyle bir hastalık ki Mesela aynı yatakta yattığın eşinde oluyor fakat sende olmuyor sıkma canını morelini yüksek tut düşünme illa yanında pozitif vardı diye sende hemen olucaksın diye bişey yok bol boş c citamini ve bol su tüket
Busemestan Canankoc29 bir yakınım coviti geçireli bir buçuk ay olucaktır tat alması daha yeni gelmiş kokusu hala yok
Duygusuz Busemestan gecmiş olsun kan sulandırıcı yada aspirin verdi mi ben 1 aydan fazla oldu bebek aspirini ne başlayalı doguma kadar devam dedi dr um
Tugba81 deniiizz kemik ağrıları ve grip belirtileri vardı gözlerimde kulaklarımda yanma vardı ama eğer şüphe duyuyorsanız test yaptırın çünkü gebelikte tehlikeli olabilir kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyor geciktirmeden yaptırın bence 😊
deniiizz Tugba81 doktoruma mesaj attım dönüş yapmasını bekliyorum aslında benim plt değerim düşüktü yani kanım sulu zaten o yüzden kan sulandırıcı vermeyebilirler bana