TugbnrT Denizmom Aynı belirtiler bendede var pozitifim malesef tat 0 koku 0 sadece acıyı hissediyorum burnum tıkalı tuzlu suyla veya sirkeli suyla gargara yapıyorum burnum açılsada koku yine yok
Duygusuz Gunesibeklerken aynen öyle devlette beklemeyim diye özele gidiyorum basından beri daha az riskli diye ama özel de de aynı zaten pandemi hast yapmıslar bütün özel hastaneleri
Yaprakk Olala6115 bebeğim henüz doğmadı şu an 38+2 yim , kapalı bi kutu gibi demişti doktor ne olacağımı bilmiyoruz dediler yeni Bi hastalık zaten etkileri ne nedir yıllar sonra da bile ortaya çıkabilir Allah korusun 😣
Mrve233 Gunesibeklerken gece bende de öksürük çok oluyor naneli şeker ye canım pekmez iç bi de yastığını yükselt faydası oluyor gibi bende kaç gece öksürük ile uğraştım bunların faydasını az da olsa gördüm
Busrabdullah_123 Smsm canm ben sana neyi sormuştum unuttum o kadar yorumun içinde kusura bakma da tekrar hatirlatrmsn🤗
Busrabdullah_123 Ozz571 rabbim dert verip derman aratmasin ne hastalar var şuan sebebi bilinmeden acı içinde kivranan mevlam herşeyin en hayırlısını versin 🤗🥰
Sunaakkusss 27 haftalık hamileyim dün test yaptırdım ve sonuçum pozitif çıktı gün içerisinde iyiyim halsizliğim oluyor baş ağrım oluyor gece çok öksürüyorum en yakın zamamda atlatırım inşallah herkese acil şifalar
Aley123 Sum_00 bende geçirdim canım tavuksuyundan çorba yaptım hep meyve bol bol tüket birde stresten uzak dur bu çok önemli geçmiş olsun🙏
Selbal Melekanne2606 benimde salı günü boğazım tahriş olmuş gibi acımaya başladı. Bugun biraz burun akıntım oldu ama çok değil. Tıkanıklık yok. Test de yaptırmadım. Yaptırsamda hamile olduğum için ilaç alamıyorum zaten.
tuba_kilic Sum_00 doktorunuza sormadan bir şey kullanmayın bende çok zor atlattım çok şiddetli semptomların vardı
tuba_kilic Betulsultan1 15 gün sürdü hapşırmaktan burun kanamaları yaşadım, şiddetli baş ağrısı, halsizlik tat koku kaybı, geniz akıntısı… 25 gün oldu halen tat koku yok maalesef 😞
Aleynakalkar Mucizemmmmmmm Canım psikolojik olarak ETKİLENİYORUZ bir öksürsek veya ağrı olsa coronamayız diye kendimizi sorguluyoruz yalnız hava değişimi kış ayındayız üstünü sıkı giyin ayaklarını sıcak tut bol bol ihlamur iç
Mucizemmmmmmm Aleynakalkar aynen valla iyice bisey olsa kapılıyoruz korkuya ıhlamur içiyorum valla her akşam yinede saol
Emina17 Kmslmsl evet kanda yanılıyor enfeksiyon hafif diyorlar, sürüntü test yapmıyorlar ama sürüntüde pozitif çıkıyor cok dikkat edin korkma bende gecirdim Allah yardım ediyor vücut direncini saglam tut sadece
Tugce_24 Mrve233 doğru söylüyorsunuz bende şüphe ettiğim için içmedim birçok yeri aradım içebilirsiniz dediler yinede içim rahat etmedi.Bugün kötü oldum ambulans gelip hastaneye götürdü beni o ilacı kullanmayın dediler orada.
Eliiff51 Kmslmsl evet vurus boğazdaysa ve henuz kana karışmadıysa çıkmaz. En garantili boğazdan yapılan test. Çok geçmiş olsun Rabbım yardımcınız olsun inşallah.