IincciI yaseminyasemin Valla hiç beklicek halim kalmadı inşallah erkenden süpriz yapıp gelirler canım ya kucağıma almak istiyorum 🥰🥰 Sağlıcakla tabikiii
yaseminyasemin IincciI inşallah , aynen benimde öyle son ay baya yordu artık az kaldı desekte o az baya dayanılmaz oldu . rabbim sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin en yakın zamanda🤲🏻
sedasuzan IincciI son 10 kaldı erkek bizimkide bakalm roter yapmazsa inşallah artık önümüzdeki hafta bekliyoruz
IincciI yaseminyasemin Ahh çok isterim 🙏🏼 İnşallah bugün yarın yazarım 😅 sende yazarsın inşallah canım
Linaninanesiii- IincciI Bizde 37+5 haftalık olduk, son 16 gün gösteriyor. Doktorumuz, biraz vaktinden erken gelebilir dedi. Minik kızımızı, Lina’mızı heyecanla bekliyoruz. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.🤲🏼👼🏻🤎
IincciI Linaninanesiii- Aynıyız canım benimkide bir ara gelmek istedi haftası erkendi müdahale etti doktorumuz şimdi de gelmek bilmiyor 🙈 Sağlıcakla gelsinler 🍀
Oyku-aren Bugün tam 38+0 oldum .. sezeryan yapcam 39+3 e gün verdi doktorum 16 kasimda dogumum ama ödüm kopuyor suyum gelcek diye stres oluyorum daha agdami falanda halletmedim doguma 10 gün var o zamana kadar uzar diye..🤦🏻♀️ Arada bebis toplaniyor karnimda, kasıklarim da agriyor yarin doktor ne diycek bakalim 😕 39+3 cok gec geliyor bana sezeryan icin bi taraftan bebis karnimda ne kadar kalirsa gelisimi icin o kdr iyi diyorum yine deli sorular😖
IincciI Oyku-aren Neden o kadar geç bir tarih vermiş acaba ? Bebek gelişimini 37. Haftada tamamlamış oluyor zaten öncesi erken doğum oluyor. Benimde 16 günüm var gerçi normal istiyorum ben ama beklemeye günüm yok 🙄🙄 Biran önce gelsin istiyorum valla 😌 Geceleri bebeğim toplanıyor bazen ağrıyla uyanıyorum sonra geçiyor. Hayırlısı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah 🍀🧿
IincciI Ozgem85 Yaaa inşallah bende 2 leri görürüm beklemek istemiyorum 😅 Hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi 🙏🏼