ElifKarata Merhaba arkadaşlar felaket boğazım şişti dünden beri yutkunamıyorm bu pastillerin zararı varmı acaba doktora gitmedim ilaç vermiyor diye pastil kullanabilinirmi 22. Haftamdayım
tco ElifKarata yaa eczacı arkadasım var . Eczanesine gittiğimde masasında kendi pastili vardı seker niyetine bir tane ağzıma attım sen napıyorsun icimezsin dedi hemen çıkardım.
[silindi] ElifKarata onun yerine limon ve tuzu karıştırıp gargara yapabilirsin canım ya da sirkeyle 🤗
Sinemelik ElifKarata Kullanılmıyor diye biliyorum ben prospektüsünde yazar hamilelikte kullanım durumu belki markadan markaya değişiyordur..
ElifKarata SemihDamlaDalan mesaj attım canm ama Amerika’da cevap verene kadar akşam olur Burda da sormak istedim teşekkür ederm 🙏👍🏼
SemihDamlaDalan ElifKarata anladım canım eczaneye de sorabilirsiniz aslında onlarda yardımcı olabilir bide eczaneye sormayı deneyin
ElifKarata tco bende eczanedeki tanıdığa sordum bir sorun yok pastilden başka bişey kullanamazsın dedi hatta canm bende anlamadım bişey ☺
Homozigotmutant ElifKarata ben kullandım pastil ama 13 haftayı bitirmiştim eczacı uygun bi tane verdi sen gün içinde ılık su iç ballı su iç çay yerine ve karbonatlı su ile gargara yap sabah akşam
Sedaakmak ElifKarata cistus antivirüs diye bi pastil var canım onu kullanabilirsin bende grip olduğumda eczacı tanıdığım bunu verdi onun eşide hamilelikte bu pastili kullandı ben bi zararını görmedim hatta hamileler ve çocuklar kullanabilir diye belirtiyo kağıdında
tco ElifKarata valla benim arkadaşım direkt eczacı kalfa filan degil . Eczacı denilince eczanede çalışan herkes akla geliyor. Tabi uygun bir pastilde olabilir 🤷🏻♀️ ama dediğim gibi kendi kullandığını agzima atmıştım ben kizmisti baya
ElifKarata Homozigotmutant çok zor hasta olurm canm senede 1 dir onda da çok zor atlatırım lımon bal ıhlamur beni 1 ayda anca iyileştirir ☺😘
ElifKarata Sedaakmak eşim almış canm eczacı kullanabilir bunu diye vermiş bakalm getirecek birazdan markasını bilyrm ama reçetesini okurum güzelce
ggzmkrcc ElifKarata bende aynı durumdayım eczane kullanabilirsin diye verdi eczacı arkadasım kullanamazsın dedi kısaca herkes ayrı fikirde
Nebiyeee Valla esim dun kendisi icin almisti seker niyetine tadi guzel diye attim bitane agzima bi zarari olcagini sanmiyorum icerisinde hamilelikte kullanimi belirsiz yaziyodu sen yine de eczaciya sor
Zeykem ElifKarata varmış benımde oyle oldu doktorumu aradım ıcınde bıtkısel otlar oldugu ıcın onermıyorız kullanma dedı
ElifKarata Zeykem her doktorun yorumuda farklı ya benmkide hiçbir zararı Yok kullanabilirsin dedi şimdi 😊😘