Edakuz58 Azraaaa erkek bebekse zaten hemen gosteriyor kendini ama bazen yanilmalarda olabiliyor erkek diyip kizda ckablir o yuzden ne kadar geç okadar iyi aslnda
Edakuz58 ilkhamilelik_95 yaa Rabbim sizlere bağıslasin insallah benimde kızım olur ☺acaba degisimleriniz oldumu mesela benim yuzümde cok svlcelenmeler oldu çirkinlesmeye basladim sanki
ilkhamilelik_95 Edakuz58 olmadı yüzüm daha bir berraklaştı hatta kilo artışım vs olmadı bulantılarım çok çok azdı kusma falan yaşamadım tatlı çok istemedim sadece ekşi ve tuzluya bağlandım gibi birşey oldu
Gzlgzl Ben bu haft gidecegım ama kendı söylemezse sormayı düşünmüyorum yanılma payı olur diye hayırlısı ile kucaklayalım inşallah
2cocuk1kediannesi Bizim ki kesinleşti önce ultrasonda gördüm 11+3 te erkek olduğunu. Fetal dna testide yaptırmıştım sonuç bekliyordum onda da kesin erkek olduğu anlaşıldı.
okuyanannee ilkhamilelik_95 bende aynı böyleyim tatlı yerine tuzlu ve ekşili yemeyi seviyorum istiyorum benimde cumartesi günü kontrolüm var 12+3 olacak o gün 2 Li testte yapılacak umarım benimde cinsiyet belli olur fetal DNA da belli oluyor mu net oluşu ? kız gibi hissediyorum ama ilk bebeğimiz hayırlısı olsun ☺️