iremsenturk_16 Mombaby64 aynen bizde hiç onu düşünerek yapmadık banada öyle gibi geliyor inşallah görürüz ilk hamileliğim o kadar olumsuz şeylerden etkileniyorum ki ister istemez
Mombaby64 iremsenturk_16 kesinlikle bende öyle benim de ilk gebelik. Umarım sonucta ikimizde mutlu oluruz canım.
iremsenturk_16 Mombaby64 inşallah canım seninle konuşunca içim rahatladı kendimi cumartesi kürtaja hazırlıyordum psikolojik olarak çok korkuyorum rabbim bizi yavrularımız ile sınamasın
Menekse04 iremsenturk_16 keseninizin mm biliyormusunuz benimde kese var ama bebek görünmedi 22 mm dedi bende cok korkuyorum normalde 16-18 de görünmesi gerk diye okudum Allah hepimize yardım etsin
Mombaby64 iremsenturk_16 korkma canım ben bugün gittiğimde güya adet tarihime göre tam 7. Haftaydaydım. Kese uyumlu hafta ile ama bebek yoktu işte doktorum hiç kötü düşünmedi
Mervelsmet iremsenturk_16 17 ağustos 2019 da bende boş gebelikten kurtaj oldum öğrencimde kan değerim 10000 ve tekrar baktılar yine 10000di ve 9. Haftada kurtaj oldum ama senin için erken olabilir yani boş demeye çünkü erken 6. Hafta bazen 7. Haftada görünebilir demişti doktorum herkesin hatta her gebelik farklıdır ıyi düşünün ıyi olsun 6 ay sonra tekrar gebe kaldım ve şimdi 16 günlük bebegim yanında yatıyor rabbim kalbinize göre versin üzülmeyin 🙏🏻
iremsenturk_16 Mervelsmet amin canım çok teşekkür ederim evet erken olduğu için henüz bekletiyor doktorum inşallah bende sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğimi kucağına alırım ☺️
iremsenturk_16 Mombaby64 benimde kese uyumlu haftamla ama içi boş bakalım cumartesi ne diyecek doktor
Yenigebe9 Benim arkadaşada içi boş alalım dediler, ıyiki dinlemedi birkaç hafta bekledi ve şuan 6 aylık hamile. Cumartesi gormesenizde biraz bekleyin sakın hemen aldırmayın 10.haftaya kadar kan değeriniz iyiyse bekleyin
Tugba6336 Berfin124 ben genel anesteziyle oldum. ama anestezi yapılmadan da olan olmuş burada okudugum kararıyla. doktor bilgilendirmedi mi
Berfin124 Tugba6336 yatış verdi ama ben 2 yasinda bebeğim olduğu için kabul etmedim yarın gel sabah yatıralım dedi hiç bişey demedi
iremsenturk_16 Mombaby64 6 hafta 5 günlük oluyor bu gün aslında 7 hafta gibi gözüküyor öyle hesaplandığında ama bizim doktorumuz 1 hafta düşürdü geç döllenme diye