Kaderalisaridag Kızlar şeker testi yaptirilmalimi ben 27 haftalık hamileyim yaptirmadim kaçıncı haftaya kadar yapıla bilir
Demetdemircioglu Kaderalisaridag ilk ac karna kan veriyosun sonra yemek yiyosun 2 saat sonra bidaha kan veriyosun bende aclik tokluk baktirdim yukleme yaptirmadim
Yoncaeroglu Kaderalisaridag bende yaptırmadım 30 haftaligim doktorum gerek duymadi buna şeker testinden bahsetmedi bile
Ladess Bende yaptırmadım açlık tokluk bakılıyor sadece ,kaçıncı haftaya kadar bakılıyor hiç bilmiyorum testi
Zeynepysf 24 ve 28. Haftalar arasında yapılıyor normalde fakat bende yaptırmadım sadece açlık ve tokluk şekerim e bakıldı yapmana gerek yok dedi doktor
Zeyneptoprak Kaderalisaridag bende yaptırmadım ailende şeker hastası varmı diye sordu dr bende yok dedim o zaman şeker yüklemesinede gerek yok kurtuldun dedi 😬
ysule Benim de yapılmadı. Tam 27.haftamdaydım kontrole gitmiştim doktorum hiçbir şey demedi yani öyle yapılmadı sormadı da.
Sevilayyy Kaderalisaridag ben yaptırdım iyikide yaptırmışım çünkü yaptırmasaydım yüksek derecede gebelik şekerim oldugunu bilemicektim