Nurkycskn Merhaba hanımlar beta değeri düşüp geri yükselen oldu mu aranızda benim biraz bugün beta değerim düşük çıktı
Minnosunannesiii Nurkycskn benim çok düşüktü 15 ama gün gün arttı seninki örnek veriyorum bugün 400 çıktı iki sonra 350 gibi mi oluyor
luckymother Nurkycskn canım kimyassl gebelik büyük ihtimalle benimde bı düşüp bı çıktı sonra tekrar düştü doktor kimyasal demişti
flowers Nurkycskn hep ayni kurumda mi veriyorsunuz ben farkli kurumda verdim bir tanesini orda dusuk cikti sonra hep yuzde 60 artti yani hic iki kati artmadi ala cok sukur 11. Haftadayim
Betulmtn Nurkycskn hmm maalesef kimyasal gebelik. Ben de şuan o sekildeyim.kanamamin başlamasını bekliyorum vucuddan atılması için. Maalesef bu şekilde sağlıklı gebelik olmuyor. O yüzden biran önce Dr a gidin.
flowers Nurkycskn canim hakkinda hayirlisi insallah bebis seninledir ama olumsuz bir durumla karsilasirsanda hersey Allahtan
flowers Burcu3506 bunu bukadar net nasil söylüyorsunuz? Nerden gördünüz de tani koydunuz? Yuh artik yaaa!
Betulmtn luckymother sonra nezaman başladı kanamanın? Benim 14 gün oldu adet günüm geçeli hala başlamadı. Birde tekrar hamilelik yaşadınız mı ondan sonra
luckymother Betulmtn canım 2 ay oldu kimyaswl gebelik gecireli korunmiyorum ama henüz gebelik yok şuan kaç değerin bilmiyorum ama ben en son kan verdiğimde 50 ye düşmüştü son testten 3 gün sonra kanamam başladı adetim 9 gün geçmişti yanlış hatirlamiyorsam
flowers Burcu3506 benim düştü sonra hicbirsekilde iki kati artmadi herkes kimyasal dedi ama bebegim 11 haftalik bu kadar kesin konusmayin. Dusuklede sonuclanabilir ama birakin doktoru soylesin bu kadar netse