Seroli Kuzular fethi hocanın doğum fiyatları hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Haftaya konuşacaz da şimdiden bilen varsa yazabilir mi? Sezaryen olucam da ben
aybkkra Seroli birisi buraya yüksek fiyat söyledi yazmıştı ama tam net ücreti bende bilmiyorum üstte kalsın diye yazdım
Hayatmucizelerledolu Seroli sezeryani bilmiyorum ama anadolu da 2750 medline da 3250 demisti sekreteri canm
Gul_2358 Seroli bende sekreteri ile görüşmüstüm anadolu 2750₺ Medline 3250₺ demişti. Normal yada sezeryan fark etmiyor aynı.
Seroli Hayatmucizelerledolu normal doğumla sezaryen farketmiyo demişlerdi sanki burda okumuştum ama emin değilim. Kliniğine yatırıyormuşuz parayı onu biliyorum. Ama acaba 3250 hastane fiyatı mu kendisine aldığı bir tutar var mı onu bilemedim. Çünkü bugün biri 4000 lira istemişler arkadaşımdan dedi de ona şaşırdım.4000 çok yani
Seroli Gul_2358 yeni mi görüştünüz canım beni 2 hafta sonra alıcak doğuma haftaya gidince öğrenirim de şimdiden bir fikrimiz olsun acil duruma karşı
Gul_2358 Seroli bir ay olmadı konusalı ben baska sehirdeyim isim gereği doğumu elazığda yapacm aramıstım öyle demisti.