pinar55 5 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri sarı akıntım var . Bazen daha koyu oluyor bazen daha açık kokusu yok bu durumu yaşayan var mı ? Cuma günü soracağım bende doktoruma
Zeysal pinar55 aynı durumu bende yaşıyorum birkaç gündür haftam daha ileri ama bekleyeyim burda bende
ssnnmmm Benim doktorum akıntı rengi sarı yada yeşile dönerse mutlaka gel enfeksiyon olabilir demişti bol bol su iç doktora gidene kadar
ruzgargibi Haftamdayken benim de ayni sekilde sari akintim vardi. Hem de oluk oluk ve beraberinde kaşıntı ile vajinal bolgede sislik kızarıklık tahriş oluşmuştu. Doktoruma mesaj atıp sormuştum o da bana vajinal fitil vermişti. Onu kullanınca ertesi gün akıntim kesilmisti. Kendinizi temiz tutun ve bol su icin gecmis olsun🙏
Meneksekara Benimde akıntım geliyor doktora sordum kasıntı ve yanma var mı dedi yoktu bende idare testi yaptırdım temiz çıktı ama hala geliyor belki üşütüyorum ondan geliyor
Nazmel Bende 4+5 günlük gebeyim benimde ilk öğrendiğimden beri aynı baen azalıyor bazen artıyor.daha doktora gitmedim perşemve gideceğim