Asenadgdvrn80 oje surmek bakimsa ohooo cok isimiz var. Kocam beni oyle kucuk sebeplerden aldatmaya yonelecekse bastan gitsin daha iyi. Tabi ki arada oje de surulur, sac bakimi da yaptirilir ama ben uzun sureli oturmali, kuaforde surecek hicbir islemi yaptirmadim yaptirmayacagim da ins. Pandemi var o kalabaliklarda oturmak istemem fon makineleri hersey ordan oraya hava tasiyor, kalici makyaj zaten hic hos bulmadigim bir islem ve vucuda enjekte durumu var bi 9 ay yapmasam beni oldurmez, surundurmez, ama beybiye zarar verme ihtimali varsa ve olursa cok uzulurum sonra, gunluk duzenli makyaj yapar cikarim cok istersem. Esime de her dakika bakimli olmak zorunlulugum olmamali cunku evet hamile olan benim ama o bebegi ikimizin bebegi olarak tasiyorum yeri geldiginde benim temizligime de yardim etmeli, sacimi da taramali, giydirip soyabilmeli de. Ama bunlarin hepsi benim kisisel fikirlerim, biz de cok farkli bir guzellik algisi dayatildigi icin psikolojik olarak surekli bakimli ve suslu olma zorunlulugu hisseden kadinlara da bisey diyemiyorum.