Merhaba hanımlar doğumum planlı sezaryen olacak 11 kasımda inşallah oğluma kavuşacağım.Bugün 37+0 olduk 3100 gram 49 cm ölçtü doktorum. En büyük korkum sezaryen gününden önce gelmeye kalkarsa diye 🙈 Heyecan dorukta tecrübeli annelerden yorum bekliyorum özellikle sezaryen olanlar ☺️ Şimdiden teşekkürler sevgiler

inthequeue gözün aydın benşm normal Doğum Çarşamba günü gitçem canım bakalım ne olucak alıncakmıyım
    🙂😍 sezeryan olacaksan yanına üşüme canm hırka çorap hasta bezi havlu bunlara dikkat et göğüs pompası
    nescafe bitter çikolata
    komposto al yanına cnm

inthequeue iyi canım 😍 yaptın
      yarın gitçem sancım vardı açılma yoktu diye eve gönderdi doktorum canm bebeğin durumuna göre suni de verilebilir
      sezeryandsn olabilirim dedi bana

Bende 11 kasım istedim aynıyız yarın anestezi doktoruyla görüşmem var sağlıkla alalım kucağımıza 🙏

Allah izin verirse benim de sezaryen tarihim 11.11 😁tabi kızım o zamana kadar dayanırsa 😁şuan 37+3 üz 🤗

Bende 37+2 yim dr kontrolüm vardı bugun gün verildi sezeryan için bizde 11.11 olsun istiyorduk ama dr 13 kasım olsun dedi bir iki gün daha dursun dedi.Ama benim kız hareketli ve baskı yapıyor çıkmak istercesiNe ☺️Beklermi 13 kasımı bilmem☺️

Ayberto Aslında ne kadar geç alınırsa o kadar iyi ama artık geceleri hiç uyutmuyor ağrılarım da arttı umarım beklerler 🙏🏻

inthequeue bende çok zorlanıyorum eğilip kalkmakta,nefes almada 😞11 i diye şartlamıştık kendimizi kontrole giderken olsunbitsin biran önce diye birde covid olmadan çıksın bebek diye 😞Dr 13ü olsun diyince biZde hayırlısı dedik.sağlıkla gelsinlerde bebişler başka isteğimiz yok🤲🏻Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah🌸