Ayberk_Alper Süt gelmesi için bestlak damla var onu kullanın benim oğlum da 7gün kaldı küvözde sezeryan doğum yaptım o damlayla 3.gün geldi Rabbim sağlıkla tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
beren4097 Eftelyaaceco Canım Allah’a çok şükür Doğumu atlatmışsın, inşallah bebeğine de kavuşursun en kısa zamanda ❤️
Rmannesi Zeyyno_ Rabb’im meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. İyi olacak Allah’ın izniyle. 🙏
Zerin1234 Eftelyaaceco Rabbim sağ salim yavrunuzu kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah dua edin Bol bol lohusa zamanınız Allahın izniyle hiçbirşey olamayacak bebeğinizle sağlıkla alıp eve geleceksiniz Allahın izniyle. Kaç haftalıktnz
ikizannesi2985 Eftelyaaceco Allah kavuştursun tez zamanda🙏 Benim de bebeklerim 12 gündür küvezde. 1 ay kadar daha orda… o yüzden şükret haline. 2-3 gün hiçbir şey değil. Geçer Allah ın izniyle!🙏 ben 2 haftadır sağıp hastaneye bırakıyorum. Kesilmedi çok şükür sütüm. Gün geçtikçe artıyor. Sık sık sağmaya devam et☺️
Eftelyaaceco ikizannesi2985 çok teşekkür ederim siz neyle sagdiniz pompami kullandınız yoksa elle mi sagdiniz
MorTutkunu Eftelyaaceco hayır hicbir sıkıntı olmadı 1 gece solunum cihazına bağlamışlar sonrasında sarılığı çıktığı için 4 gün küvezde kaldı 5 gün sonra kavuşmuştuk.
Mervella34 Eftelyaaceco sıkma sakın canını benim kızlarım 18 gündür küvözde allahım can sağlığı versin 🤲🏻 Üzme kendini yazık günah sütün kesilmesin bari yavrucağa sütün çok lazım..
Brrn8890 Eftelyaaceco rabbim yardımcınız olsun bebekelrimiz çok güçlüler insllah biran önce kavuşursunuz 😌
ikizannesi2985 Eftelyaaceco en başta pompayla sağdım. Ama sonra sanırım süt kanalları tıkandı, göğsüm semsertti acıyodu. İlk başta kanalları açmak için elle sağmak lazımmış. Sonra elle sağdım, açıldı. Tekrardan pompaya geçtim
M_N_R Eftelyaaceco Rabbim seninde bebeginde yardimcisi olsun canim.Acil şifalar versin.En kisa zamanda bebeginle saglikli bi şekilde hastahaneden cikin in şe ALLAH🤲🧡
Eftelyaaceco Hatceeem malesef bugün gittim almak için ama eli boş dondum yalvardım göstermeleri için ama göstermediler idrar yolumda enfeksiyon olduğu için doğumda bebeğe geçmiş 🥺halbuki kaç kere kontrole gittim kimse enfeksiyon var demedi 😔
Temmuz7 Eftelyaaceco ben 30. Haftada ikizlerimi doğurdum 1 saniye gördüm çok küçükler diye direk küvöze koydular ve tam 1 ay orda kaldılar. Sadece 1 haftadır kucağımıza alabildik ve yarın çok şükür veriyorlar. Benim ilk çocuklarım eve dönüp sarılacağım bi evladımda yoktu sadece sağlıklılar büyüyecekler diye şükrederek geçti günlerim. Sen bak bir kaç günden bahsediyorsun 🤷🏼♀️
Aslibh Eftelyaaceco insallah alirsin bir yakinimdada olduc sukur cok iyi simdi bol bol dua ediyorum canim