Ecmelbeyza Anne18 kuzu bide ne diycem şimdi senin bebek adet tarihine göre kaç ultrasona göre kaç . Farklı çıkıyor dimi benim de öyle de . 🙄sonra bi sıkıntı olmaz dimi
Anne18 Ecmelbeyza canım adete göre 17 haftalık ama ultrason da 18 haftalık cıkıyor canım senin nasıl??
Ecmelbeyza Anne18 bide ultrason kağıdında geçen doğum tarihi 13 nisanken şimdi 9 nisan yazıyo o neden peki ?
Anne18 Ecmelbeyza evet illa arada oynuyor ya olsun geri olmasında ileri olsun bebişlerimiz 🧿🤰🏼💕🌸🧿🤰🏼🐹🐹✔️✔️
Ecmelbeyza Anne18 maşallah kuzulara 🧿 ya bazen ileri işte şurası normale göre büyük burası şöyle diye okuyorum da 🙄
Ecmelbeyza Anne18 ben de internetten ultrason terimlerine baktım aaa 2021 falan da yazınca muhtemel doğum tarihi diyodu 🤭işin ilginci değişik çıkıyo her sefer
Anne18 Merveakbb 2li test yaptırdım temiz cıktı şimdi 4lü test istendi onuda yaptırdım bebeği tarıyolarmış canım Detaylıda tepeden tırnağa herseye bakılıyor mulş
Mrvbyrm Anne18 canim 2 li test yaptırma zamanın geliyor fakat çok korkuyorum kötü birşey çıkar diye daha önce de 1 düşüğüm oldu. Sizce yaptırmalımıyım