Eymenn Kızlar bi yakınım dün eşinin chat programını kullandığını yakalamış oda hamile ve baya dağılmış eşiyle tartışmış eşi dalgasına yani öylesine bi kaç defa konuştum demiş şimdi bana soruyor benimde kafam dondu 😔ne diyeceğimi bilemedim siz olsanız ne yapardınız ???
yaseminyasemin Eymenn böyle bi konuda şunu yap demek zor ama bu konu dalgalık bi konu değilki başkasıyla konuşmanın dalgası yada bi kaç seferi olmaz gözü ordaymış yapmış dahada yapacak demektir
Cinarmom Eymenn ne saçma boşa desek boşanacak hayır devam et desek devam mı edecek.. bu bize dusmezki bunun muhasebesini kendi yapacak kendi içinde
1yildirim Eymenn kuzenim böyle yardım etti bir yakınına. Yakını dediğim kadının eşi oyunda biri ile konuşuyormuş. En sonunda kuzenim suçlu oldu. Yakını ise evliliğine devam etti. Bence siz hiç karışmayın derim.
_Mother_ Eymenn yaa şu erkeklerin bir anladık dalgınlık bir defa öyle merak ettim demesine sinir oluyorum aynısı bizde olsa biz o cümleleri kursak tepkileri ne olacak bizim gibi alttan alacaklar mı yoksa vurup kıracaklarmı
AhsenRana Bence de karışma canım. Ama şahsi fikrim bunlar bir evlilikte kabul edilecek şeyler değil. İğrenç şeyler. Yani eşin hamile,baba oluyorsun. Ve dalgasına birileriyle konuşuyorsun. Böyle evlilik olmaz.
Eymenn AhsenRana çok tepki gösterince eşi çok abartıyorsun altı üstü bi program seni aldatmadım ki demiş bir de
Eymenn _Mother_ evet bunu da sormuş seni uyarır bi daha yaparsan boşanırdık demiş yani bi daha olmaz falan demiş
Eymenn Yok kardeşim gibi ben arada kalmam kimseye anlatamıyor ve ne yapacağını bilmiyor sadece siz ne yapardınız diye merak ettik
_Mother_ Eymenn hmm valla canım her türlü bahaneleri var zaten aman sen hiç karışma boşver iyi birşey olsa demez sen yaptın kötü olsa senin yüzünden der
yaseminyasemin Eymenn tabi aldatmak gözle düşünceyle filan olmuyo zaten sadece aynı yatağa girmekle oluyo gibi! aldatmak aklına eşinden başka biri girdimi bitmiştir oda aldatmanın bi çeşididir
Zeyyno_ Eymenn dalgasına öylesine konuştum bi iki defa ne demek ya ne biçim erkek bunlar tövbe Yarabbim ağzımı açmaya değmez gerçekten o zaman gitsin dalgasına milletle birlkte yatsın kalksın da ne fark edio ha knuşmuş ha onu yapmış Allah Rızası için şu erkekler artık eşlerine ailesine evine sadık kalamayacaksa evlenmesinler ya ne hakkı var ki hamile eşini o durumda bırakıyor yemin ederim ben olsam knuşmam kovarım evden akıllanana kadar dışarda kalsın ne hali varsa görsün aramam da sormam da taa ki o pişman olup eve tıpış tıpış dönene kadar döndüğündede evde ayreten burnunu sürterim ki değl bi dha knuşmaya ona cesareti bile olmasın pislik 😒
Eymenn Kadınları iki arada bi dere de bırakıyorlar boşansa olmuyor devam etse olmuyor ne kadar zor ne yapacağını bilmemek daha zor 😔 😔😔