26_26_26ggg Prensannnemm ay benn çok heyecanlıyım bende 36 ya girdim ama doktorun söylediğine göre iki hafta ilerden gidiyormuşum Heran çıkacak gibi çok hareketli ya🙈 senin nasıl durumlar cnm bellimi sezeryan normal
sinber Prensannnemm 34+4 ten selam 🙋🏼♀️ biz de geri saymaya başladık çok şükür. Son 38 görünse de sezaryen olacağı için ortalama 25 civarı kaldı gözüyle bakıyoruz henüz gün almadık.
Prensannnemm 26_26_26ggg daha belli değil canım ya normal olsun istiyorum bakalım hayırlısı sizin ki belli mi 🥰
26_26_26ggg Prensannnemm yani aslında gönlüm normal olsun en doğru ve sağlıklı olanı diyor ama o an ki pskolojim neyi gösterir bilmiyorum doktor şuan bebek ters dedi dönmezse sezeryan dedi ama belli de olmaz son anda dönebilir dedi vala hayırlısı olsun hakkımızda
Smgyy Kızlar adet ağrısı gibi ara sıra ağrılarınız oluyormu bide bebeğim cok hareketli ama yavas vuruyor çok şiddetli değil normal mi
Prensannnemm Smgyy bende de var o ağrı leğen kemiğinden vuruyo adet sancısı gibi karnıma bacaklarıma giriyor yalancı sancı herhalde
Aybukeeee Smgyy hepsi normal canim adet sancisi gibi olanlar yalanci sanci vucudun doguma hazirlaniyor
Rmysa23 Bende çok heycanlıyım yaa artık doğsun istiyorum çok özledim ☺️nefes darlığı, reflü çook zorluyor bu aralar beni 🥴