Beri_ilhan Merhaba hanımlar. Bugün oğlumla 23+1 olduk. Sabahtan beridir karnımın alt tarafında bı ağrı var. Adet olacakmisim gibi. Sebebi ne olabilir acaba. İlk defa yaşıyorum hamilelikten sonra
Burcinisp88 Beri_ilhan benimde oluyor arada. Özellikle sabah cok fena idi. Sonra geçti. Rahim büyüdüğünden bağırsaklara baskı yaptığını düşündüm. 🤷♀️
Mommm444 Beri_ilhan bende 24 haftalığım benimde bazen oluyo magnezyum eksikliğindendir çok ağrırsa şekerli su yapın için iyi geliyo çok şeker koymayın
heyymomm Beri_ilhan bana da sabahları oluyor hatta ilk seferinde uyku sersemliğiyle adet mi oldum diye kontrol etmeye gitmiştim o kadar benziyordu ara ara sabahları yokluyor
Beri_ilhan Userkbr o kadar zorluyorum ki kendimi su konusunda anlatamam😀 zar zor 2 litreyi buluyorum günlük
Nuray23 Beri_ilhan benimde vardi doktoruma soyledim. Idrara bakti enfeksiyon var o yuzden agrin olur dedi. Hap verdi fitil verdi. Bool su ic dedi. Ve ben malesef bol su icemiyorum zorluyorum kendimi😐😐
Beri_ilhan Nuray23 bende de hafif bı enfeksiyon var. Bol su içerek atabilirsin demişti. Ama geçti benimki çok şükür. O zaman da ağrım falan yoktu. Yeni oldu bakalım doktora gidince sorarım artik