YcelMlayimYldrm Denis19 canm smdi gördüm postunu ben Çorum özele gidiyorum ama o buharada ki mi blmyrm oralı olmadığım icin
YcelMlayimYldrm Denis19 evet canm çok iyi bir doktor güzel ilgileniyor. Sabri bey de iyi diye duymustum
Denis19 Deletedmom404 aa sen de mi oğlan bekliyosun bende oğlan ve bende berat koymayı düşünüyorum nasip olursa babasının adı murat uyumlu olur diye 😊 hangi doktor a gidiyosun devlette
Deletedmom404 Denis19 ayy 😍 çok mutlu oldum şuan Berat ismi çok hoşuma gidiyo devlette Emine arslan a gidiyorum kuzum
Denis19 Deletedmom404 evet çok güzel isim 😍 doğumuna az kalmış galiba canım hayırla al kucağına bana da çok dua et bende bugünleri goruyum inşaALLAH 😊
Deletedmom404 YasinMerveYaln cidden mi 😊 iyi bi doktor ya hamileliğimin başından beri bu 3. Doktorum sürekli değiştirmek istedim diğerlerinden memnun kalmadım 🤦♀️ Kaç haftalıksın canım sen
YasinMerveYaln Deletedmom404 ben iki yıl önce ilk doğumu mu yaptım en başından beri hep ona gittim bu ikinci bebeğim 27 haftalık hamileyim yine hep ona gidiyorum artık o beni tanıdı ben onu 😅
Deletedmom404 YasinMerveYaln hmm normalde Doğum başladığı gün hangi doktor nöbetçiyse o giriyoya Doğuma ben ona denk gelsin istiyorum ama nasip bakalım Doğuma da o mu girmişti canım
YasinMerveYaln Deletedmom404 yok denk gelmemişti Cihan bey var küpeli o girdi ama zaten normale doktorlar girmiyor o hastene ebeler yaptırıp bitiriyor
Deletedmom404 YasinMerveYaln yaa bilmiyodum bak Sağolasın canım sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşAllah tecrübelisinde 2. Bebek 😇😊
YasinMerveYaln Deletedmom404 evet tecrübeliyim ama dikkatli değilim demek ki bunda erken Doğum riskim oluştu maalesef 😊