tugcee5 Bende bugün gittim söylerim demişti 12+4 haftalık ama bağdaş kurmuş benim inatçım göstermedi malesef :)
mom6565 tugcee5 aynısı başıma bugün geldi bacaklarını sağlam kapatmış dedi o kadar ısrarla bakmasına rağmen göremedi doktor Birdakine ınslaalh ikimizde öğreniriz
Dilara1503 mom6565 oğlum olduğunu 12 de öğrendim doktoruma ısrar üzerine söylettm %90 dedi ama. 3 hafta sonra kontrolde kesin erkek dedi 😊
mom6565 Dilara1503 bende çok ısrar ettim ama bizim bebiş kendini sağlam muhafaza ettiği için cinsiyetini hiçbir şekille göstermedi 😊
Dilara1503 mom6565 ben doğumda göstermişim 30 Ağustos doğumluyum zafer bayramı günü 😊 hastanede annemle babama demişler ki kız olursa zarife erkek olursa zafer olsun 😀 kız oldum adım Dilara çok şükür 🙄😀😀
mom6565 Eda-kmrcu dediginiz gıbı net bilgi alamazdim yüzde ihtimali verirdi oda daha çok merakta bırakırdı beni inşallah bu seferki gidişimde net öğrenicem bir aksilik olmazsa
Eda-kmrcu mom6565 evet canım bu tarz doktorları anlamıyırum gerçekten ihtimal neymıss ya bak benım doktorum 16 cı haftama kadar hiç birsey demedı banaa bende sormadım 16 cı haftamda direk cinsiyeti öğrendım canımmm ihtimaller insanı meraklandırııor