mom6565 14+5gunluk olmama rağmen bugün doktora gittiğim halde öğrenemedim sizler kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
mom6565 Bibliophilia-1991 ne gzuel erkenden öğrenmişsiniz doktora o kadar ısrar etmeme rağmen 10 gün sorna gel dedi😔
aselelif06 12 de doktor kız gibi dedi sonra 16 da evet bu kız dedi cumartesi günü detaylıya gidicem ben inanmıyorum hiç bakalım ne dicekler
Safiyecicek 12 de öğrendim erkekti 15 te tekrar gittim erkek dedi doktor ama benimki bacaklarını açıverdi hemen 😊
mom6565 Nazlicann1993 ınsalalh ben o zmana kalmadan kesin olmadan öğrenirim rabbim hayirlsiyla kucağına almayı nasip etsin 🙂
mom6565 Yasemin301 cok geç öğrenmişsiniz ay Insalalh ben daha erken öğrenirim rabbim hayirlsiyla kucağına almayı nasip etsin 🙂
Minikkus2021 mom6565 17.haftamda ögrendim ben.kesin olsun die zaten 16 dan önce söylemiyo bazi doktorlar benim doktormda öyle dedi net olsun şimdi söylersem yanilma payi olur demisti.
Zeynep_cekim mom6565 ben devlete gidiyorum canım özel tercihim değil aynı işlemlerin hepsi devlette de yapılıyor önemli olan doktorunu iyi araştırıp öğrenmek ben öyle yaptım 🙈 doktorumdan da Allah razı olsun