PolatSevda Gulsen4224 bakalım inşallah canım 🤲 oğlum var gönlümden kız geçiyodu hayırlısı yinedee.. sen kaç haftalıksın bellimi seninde oğlun var galiba
Gulsen4224 PolatSevda rabbim sana da bir kız bebek nasip etsin cnm inşallah ewt birtane minik oğlum var ablası doktor %80 kız dedi nasıl mutlu oldum 16+6 olduk inşallh değişmez rBbim herkese nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻❤️
Aylalalalong asslihan sanırım sende prenses annesi olacaksın 😍 sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah kucağına almak nasip olur hayırlı olsun 😊💗
mavibahar Gulsen4224 göstermiyor kendini yaramaz sürekli resimleri böyle. 😁 Daha küçük hafta var onda yan yatıyor ama yüklemedim o fotoğrafı. Bilmem ordakinden anlar mısınız? İnş hissettiğiniz gibidir. Çok kız istiyoruz. Rabbım öncelikle sağlık versin tabi de 🥰
Gulsen4224 mavibahar ahh minik kızlar annelerine Naz yapıyor rabbim gönlüne göre versin cnm benimkinde bacaklarıyla kapatmış 😂🥰
mavibahar Gulsen4224 canım yaa 🥰 utanıyorlar. 😂😂 Cuma günü kontrole gidicez bakalım o zaman görebilecek miyiz 🤲🏼
Gzlgzl Benım kafamda almak bullak oldu kız dedı AA çıkıntı var erkekte olabılır dedı kıza daha yatkınım dedı daha çok erken dedi en son yok ya kız dedi kalakaldım 🤣🙈
Gulsen4224 mavibahar cimcimeler işte 😂🙈inşallah kızın olur cnm rabbim gönlünüze göre versin banada bildirirsen sevinirim 😂cumaya gün sayarsın şimdi 😍🙈
Gzlgzl Gulsen4224 yanı bılemedık resım atamadım şuan becerip atabılseydım 12+2 di en son nasıl atılır bir kez yapmıştım ama olmadı
Gzlgzl Gulsen4224 yok kordonda gördük canım pır donuyordu içerde koca tatlı yedırdıler 2 saat bekledim orda enseyi dönüp ölçtürmedi hep yüzü dönüktü🙈😁
mavibahar Gulsen4224 tabiki hemen yazarım. 🥰🥰 Aaayy sorma. Hem heyecanlıyım hem sabırsız 🤭🤭🤭 İnş gösterir kendini. Yüzünü bile göstermeyecek neredeyse dönmeye çalışıyor yana doğru. Bunları bile zor çekti doktor 🙈😂😂😂
mavibahar Gulsen4224 bu gün kontrolde %80 erkek dedi doktor. Ben en başından beri kız hissediyordum herkes kıza benzetiyordu. Değişir mi bilmem 🤷🏻♀️ Bu gün yüzünü bile zor gördük aslında. bacaklarının arasından da bi çıkıntı gördüm hemde baya belli dedi doktor 🤷🏻♀️
Gulsen4224 mavibahar hay allahım ama bi gelsin göster annesi ısır böyle fındığı senin baya baya nazlı yandın 😂😂😍
Gzlgzl Gulsen4224 sorma ense burun ölçüp kan alcak yok yüzü dönük öyle tepiniyor maşallah attım resmî ama emin olamadı sonra bakarız dedi 10 gün snr gel dedi