asslihan Gulsen4224 allah nasip ederse inşallah kız dedi doktor canım yarın tam net öğrenecek inşallah
Gzlgzl Bu sene kız senesi sanırım banada tahmin kız dedi sonra yok yok erkek de olabılır çıkıntı var dedı sonra kıza yakınım dedi kafam oldu Arap saçı😁
YazeeL Senemsuat doktor kendi odasında baktığında ben gördüm tamam dedi ultrason 2 kere yaptırdım bir hafta arayla gözükmedi ama bende anlamadım 😕
Senemsuat Busrairem foto paylaşamıyorum ben bugün tam cinsiyetinin fotosunu çektirdim ama paylaşamıyorum sizinle nasıl paylaşıyosunuZ
YazeeL Senemsuat 33 yaşındayım ayrıntılı uldrason daha önemliymiş sanırım orda daha iyi görüyorlarmış hatta hastalık olduğunu da anlıyorlarmış herşeye rağmen 2 li 3 lü 4 lü taramayı yaptıracağım ama ona bakarak kendimi üzmeyeceğim
Senemsuat YazeeL haklısın ben bugün baika doktora gittim nifty testi istedi kesin sonuç için pazartesi yaptırcam
150_gelartik asslihan 14. Haftada direkt bize de kız dedi doktorum bi daha. Gitmedim henüz kontrole ama artik kızım diye seviyorum onu. Alıştım yani değişmesin
Busrairem Gulsen4224 hadı ınşallh bakalım😍38. Haftama gırdım doğdu doğacak doğunca ılk msj im sana olucak☺️😍❤️😘