Bgs Nrkls büyümez olur mu hiç görenler doğum ne zaman diye soruyor 🤣 benim karnım hemen çıkmıştı zaten git gidede büyüyor son ayımı düşünemiyorum 🤭🤭🤭
Melike48 Nrkls canım ben kiloluydum baya kendi çabamla 58 e düştüm hamile kaldım ☺️ Vücudum çok müsait şuan 68 im erken aldım ama napayım 🥰
cipiti Melike48 bende o kadar diyet yaptım hamile kaldığımda verdiğim kilolar hemen geri geldi 🤭🤭 bı kucağımıza alalım sağlıkla yine diyet serüveni başlayacak öyle görünüyor ☺️☺️
Nurr24 Bgs ne güzel en azından benim gibi kilo alanları duydukça moralim düzeliyo ben de 18 haftalık 55 bucukla hamile kaldım 61 im🙈☺️
Bgs Nurr24 bende mutlu oluyorum valla 🤣 görümcemin 11 inde doğumu var 87 ile hamile kaldı 83 kilo şu an onun bu halini görünce kendimle ilgili dehşete kapılıyorum 🤣
Nurr24 Bgs şaka ya böyle bişey olamaz ya altı aya kadar hiç kilo almayanlar yada 5-7 kilo ile hamileliği bitirenlere imreniyorum biz mi anormaliz onlar mı bilmiyorum kilo ile ilgili postlara girmek istemiyorum millet birbirine nispet yapıyo 😂
Nrkls Nurr24 ben ilk üç ay aldım zaten 2 kilo suan 73 74 kiloyum 80 çok rahat görürüm hiç yemiyor mu bunlar 😂
Selinbam Nurr24 aynen bnde 19+5 im 65 tim 72 oldum 🤣millet daha bi de kilo verdim diyo ama internetten araştrdım bzim gbi bu aya kadar 5-6 kilo almak normalmiş
Bgs Nrkls benimde öyle gören doğum ne zaman diye soruyor 🤣🤣🤣 karnımın büyüklüğünü takmıyorum kafama bebekler sağlıklı olsunda hiç önemli değil.
Nurr24 Nrkls sende yine az almışsın canım valla kusura bakma 😂millet aç mı geziyo bu nasıl almama hayret ☺️☺️
Nrkls Nurr24 ama ben hamile kalmadan önce kilo zaten var 68 kilo ile hamile kaldım 😂 siz zayıfmışsınız hamile kaldığınızda , boyunuz kaç 😭
Nurr24 Nrkls 1.72 allahtan ordan biraz kurtarıyorum 😂rahat 80 ni bulurum sanırım yaa 75 le bitirmiş olsaydım ne mutlu olurdum😂iki üç günde bi kilo değişir miiii😂sizin boyunuz kaç ☺️