flowers Bittercikolata canim benim bildigim T cizgisi C cizgisinden daha koyu cikmali ama burda oyle gozukmuyor bilemedim
Bittercikolata flowers valla bilmiyorum ki ovulasyon yaptığımda yumurtlamaya yakın bu kadar koyu çıkıyordu. Şimdi yumurtlama olması imkansız çünkü adet günüm geldi
flowers Bittercikolata canim bunlari bende cok kullandim forumlari okudugum t cizgisi c dej koyu ise gebelik var diyorlardi yani bu test bence gebe oldugunu kesin gostermez sen bir hamilelik testi al kafan rahat etsin en azindan
mihribany T cizgisinin c den koyu cikmasi gerekiyor yani hen ovulasyom testinde ogrendim hamile olduğumu ama t c den aşırı koyuydu. Siz biraz daha bekleyin adetiniz gelmezse hcg bakin isterseniz🙂
neslihann87 inşallah mutluluğunuzu paylaşırız umarım hamilesinizdir dualarım sizin ve sizin gibi umutla bekleyenlerde rabbim hepinize en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin💓💓
Bittercikolata neslihann87 inşallah çok sağolun dualarınız için rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️
Tugceecikk Bittercikolata normal ama bende leke değil tek taraflı ağrı olmuştu sürekli herkeste farklı canım ya ben 7. Haftadan sonra bütün belirtileri yaşadım şiddetli bi şekilde inşallah hamilesindir rabbim sanada nasip etsin