Gulgul93 şuan testi pozitif ve 33 haftalık bir hamiş olarak hastanede tedavi görüyorum covid ile mücadele min 12. Günü 3 gündür hastanede yatıyorum ilk kemik ağrıları ile başladı kas ağrıları sırtım dizlerim kollarım eklem yerlerim ağrıyordu halsizlik vardı aynı grip gibi hissediyordum kendimi daha sonrasında baş ağrısı eklendi ardından boğaz ağrısı sonra öksürük başladı nefes darlığı eşlik etti ve her geçen gün arttı tat alma ve koku alma da eklendi ishal de vardı belirtilerden sadece ateş çıkmamıştı 1 hafta bekledim griptir geçer dedim 8 gün de geçmeyince aile hekimine gittim bana acile git test yapsınlar dedi acile geldik belirtileri söyleynce birde gebe olduğum için hızlıca yapıldı 24 saat dolmadan test sonucumda cıktı bende bütün belirtiler vardı nefesimde 3 gündür zorluyordu ama ona rağmen yatış vesayre verilmedi arıyolardı şikayetlerimi söylüyodum hastaneye çağırıyorlardı kan testi yapıp kanda enfeksion var deyip geri gönderiyolardı ilaç milaçda vermiyolardı e nasıl iğleşicektim aile hekimim aradı ve 2 gün daha geçmişti nefesim dahada zorluyodu öksürük artmıştı aile hekimim hastaneyle görüşüp seni ariyacağım dedi beni aradı git yatışın yapılsın daha fazla ilerlemesin dedi de zaten bi hamileye göre ilerlemişti geldiğimde gene eve yollicaklar sandım neyse yatırdılar ilaç iğne ve serum veriyorlar sanki tamamen iğleşmiş gibi hissediyorum 3 günde kendime geldim öksürüğüm kesildi nefes darlığım geçti tat ve kokuda alıyorum ağrılarım da geçti ishalde inşallah tamamen atlatıcam evde beni bekleyen oğluşum ve eşime kavuşucam 3 gün bana 10 gün gibi geldi ama olsundu iğleşeyim inşallah allah tüm hastaların yardımcısı olsun evde kalın hafife almayın ben çok dikkat ediyordum anneme gittim orada kaptım covid i dışarı fln cıkmadım ama annem abim babam cıkıyordu onlardan kaptık şifayı hiç ummadığınız yerden geliyor allah hepimizin yardımcısı olsun uzun oldu ama sıkıntıdan yazdıkça yazdım😂