1yildirim mom101 ayy meğer gerçek doğum sancısıymış gece görmüştüm mesajını😊 Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberler ver bize inşallah. Balık gibi gelsin hayırlısıyla kollarına…🌸🐣
mom101 Çok sağolun kızlar hala doğuramadım 8 sm açıklıkla bekliyorum epidural aldım sancılar çok kötüydü onun için ıkınma hissim yok
mom101 Ebru-1990 evet canım 13:20-de çok şükür sağ-salim aldım kızımı kucağıma ama doğuma kadarki sürec çok kolay geçti fakat doğumum 1 saat sürdü çatalda ve kesi atdılar 1 saatden fazlada dikişim tuttu şimdi dikişlerim ağrıyor diye uyuyamıyorum
Ebru-1990 mom101 kıyamam zor olmuş açılmanda gayet güzelmiş neden okadar dikişin oldu ? Kısa zamanda dikişlerin acısı da geçicek az sabır gözünüzaydın sağ Salim almışsınız kucağınıza 🙏🏻
mom101 Ebru-1990 çok sağol canım epidural aldığım için ayaklarımı hiss etmedim ıkınamadım doğru düzgüm ve bende vajinam çok dardı onun için kesi atdılar
Ebru-1990 mom101 olsun geçti gitti kısa zamanda da tamamen bitecek yanında sadece mucizen kalıcak 🙏🏻 Dikişlerin için kantaron yağını öneririm yine de doktoruna danış tabiki öncelikle ☺️
mom101 Ebru-1990 doktorum sadece su ile yıka dedi canım başka hiç bir şey vurma dedi tavsiyen için çok sağol😘❤️