1PrensAnnesi Lfrgdn etkilenecekseniz post açmayın burası hamilelik blogu bende hamileyim fikrimi beyan ederim terbiyesizlik yapmıyorsam küfür etmiyo hakaret etmiyosam karışamazsın tekrar söylüyorum size değil hanımefendiye cevap verdim.! Bitti konu burda by
nurrrr17 Lfrgdn sizin orda maddi yönden pahalıymış . Biri de başka şehirden Konya ya geldi maddi yönden uygun diye .
nurrrr17 Yenigebe9 özel anıt hastanesinde zehra küçükaydın doktora gidiyorum . Çok memnunum çok tatlı bir bayan baya detaycı siz Konya da mı yapacaksınız doğumu
1incir Benim kızımla arası 3yıl olmus olcak bende ssvd düşünüyorum sakaryadayım ama fiyatlar çok uçuk istanbulda sorucam birde
Yenigebe9 nurrrr17 ben azer uluğ gidiyorum ama ebeyle çalışmak istediğim için zehra doktora da gitmek istiyorum ama hastane bana temiz gelmiyor. Çok memnunsaniz gitmeyi düşünebilirim. Muayene ücreti ne kadar aceba
nurrrr17 Yenigebe9 ya doktordan aşırı memnunum . Gidince sizde çok beğeneceksiniz eminim . Ben azer hanıma da gittim hiç sevmedim zehra hanım bana acayip sıcak geldi ama dediğiniz gibi hastane eski . Bende hastaneyi hiç sevmiyorum hiç özel hastane gibi değil ama sırf Zehra hanım için gidiyorum . İnan hastaneden daha çok doktor önemli diye düşünüyorum muayene ücreti 95 TL Ssvd doğum ücreti 3.750 ekstra ebe 1000 TL toplam ssvd doğum ücreti 4.750 TL
Yenigebe9 nurrrr17 ben Meramda oturuyorum 9 haftalık gebeyim benim ilk gebelik suda doğum istiyorum Şenay ebeyle
nurrrr17 Yenigebe9 bende meram da oturuyorum :) ilk gebeliğinizse direk kendisinde doğum yapın ben Şenay ebe ile ilk gebeliğimde tanışsaydım kesin evde doğum isterdim ama maalesef ilk sezeryan oldum . Şimdi de ssvd yapmayı düşünüyoruz bakalım nasipse oda
Yenigebe9 nurrrr17 Tam nerede, ben ilahiyat fakültesinin arka sokagindayim. covid olmasaydı görüşmek isterdim:) azer doktora bidaha gidicem, ve özel ebe kabul ediyorsa ona devam edicem. Zehra doktor ikili test için zorluyor mu ben yaptırmak istemiyorumda
nurrrr17 Yenigebe9 ben Ahmet Özcan tarafında oturuyorum . Aynen görüşürdük . :) valla bende sonradan geçtim bu doktora baya tavsiye ettiler . Bende çok beğendim doktoru kaç doktor gezdim baya ilgili bayan . Ben hiçbir testi yaptırmadım hatta ben gittiğim de detaylı ultrason istedi onu da yaptırmadım