Sdhs06 Raziyeeebozdag başucunuzda yarım dilimlenmiş soğan koyunca tıkanıklğıa iyi geliyormuş deneyebilirsiniz kuzum
Cansiin Ayferol0 hahaha aynen wc hepimizin ortak sorunu sanırım bu haftalarda bende birde dış ağrısı var 😏
Cansiin Zehraaa98 ay ilk aylar ne guzel uyuyordum şuan bambaşka asla uyuyamiyorum uyuyabildigin kadar uyu mide bulantısı da çok zor ben yaşamadım hiç ama geçiyor 3. Aydan sonra
Esra_M_92 1 saat önce wcye kalktım ve nişanımın geldiğini gördüm son 5 günümdü zaten ama resmen çöktüm psikolojik olarak uyuyamıyorum
Ezgim İki aydir uyuyamiyordum bu gece de hic uyumadim ama heyecandan doğum yapicam inşallah bugün bi aksilik olmassa cunku burnum dünden beri bi akiyo bi tikali ve basim agriyor ins son anda corona olmamisimdir😔😔
Sdhs06 Cansiin ben de 30 haftalığım canım tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum zaten 7.30 da da kalkıp eşime kahvaltı hazırlayacam
Esra_M_92 Sdhs06 bi kızım daha var duygusallaştım dün akşam da balığı ölmüştü çok ağladı sonra anne senle babama bişey olursa ben napıcam falan demişti baya kötü etti beni ondan duygusallaştım 😞
Veraveannesi Uyuyamasanizda zorla uyuyun 2.5 aylik bebegim butun gecedir uyumadik:) hoş bende 32. Haftadan sonra uyuyamamıştım bel ağrısından ama her fırsatta dinlenin doğumdan sonra olağanüstü enerjiye ihtiyacınız olacak :)
Efmavi 33 hafta 4 günlüğüz uykuyu terkettim denebilir büyüdükçe içime sığmıyor hissi resmen başını hissediyorum elimle toplanıp kalıyor sürekli sizde de böyle mi oluyor
1kiz1anne izmirdeyim haberleri izledikçe uyuyamiyorum belim ccok ağrıyor gözlerimi kapatip dalicam tuvalette koşuyorum sanirim uyuyamamak icin birsürü sebeplerim var 😪