Semaykuntt Melike_16 🙈🙈🙈 hele sabir sabir derken uykusuzluğa alışmışız olacağız en azindan canım hayırlısı artık ben sezeryanim bak şimdi doğumdan sonra yüz üstüde yatamam
Semaykuntt sherlock_anne Canım sola yatmak gerekli biliyorsun e bu seferde solum uyuşuyor rahat edemiyorum sağ tarafa yatınca bir rahatlık oluyor ya insanda ister istemez inan değişiklik yapayim diye yatıyorum ama gel gorki benimkide altta hareket ediyor bebeği ezmiş gibi bir his oluyor vallahi içimde 😆🙈
sherlock_anne Semaykuntt sağ tarafımda sabaha kadar yatabilirima ama solumda yatmak benide çok rahatsız ediyor 😁 benimki tam göbek hizalarında kasığım bomboş cenin pozisyonunda bile yatabiliyorum 🙈 ama sol mahvediyor
Semaykuntt sherlock_anne ahahah hayırlısı.olsum canım benimde sırt üstü yatınca belime ağırlık baskı yapıyor ve daralıyorum
sherlock_anne Semaykuntt ya hiç sırt üstü yatamam ben hamile değilken bilr 😁 nefesim kesilir , artık bişekilde alışıyorsun solda yatmaya, ilkinden tecrübeliyim ben ☺️
Semaykuntt MystryYYy aynıyız canım maşallah bende yastıksız asla yatamam bacak aramda olmadan uyuyamam alışmışım en azindan yastık olunca solda kalabiliyorum allah yardımcın olsun senin ki daha zor sürec🙏🏻😒
Semaykuntt Es2134 ah canım iyi teselli versin heee😍🤣🤣 sagol kız yine senin az kalmış maşallah sağlıkla gelsinler inşallah ben daha 25 teyim canım hayırlısı olsun alıştım artık ne yapalım uyuyamasakta mecburuz allahim başka derrt vermesin 🤲❤🧿
Es2134 Semaykuntt amin cnm. İnşallah geçecek bunlar hayırlısı ile ya. Aynen az kaldı… Sizinde öyle olacak
Aloneanqel Semaykuntt nefes alamıyorum sanki burnumun içinde et topağı var ve deliğin önünü kesmiş gibi. Burun kanaması da yaşamıyorum. Belki kanasa azıcık açılır