gokcek07 40.haftada evladımı kaybettim 😭 kordon dolanmış… bana dua edin, sezeryan oldum.. Ben yavruma kavuşamadım umarım bekleyen herkes sağlıkla alır kucağına..
Rabis93 gokcek07 çok üzüldüm rabbim sana sağlık versin günahlarına kefaret olsun çektiğin bu sıkıntılar. ahirette bebeğin seni karşılayacak inşallah. Allah sana şifa versin kardeşim
gokcek07 Allah razı olsun hepinizden evladım morg da sabah defnedilecek😭😭😭😭 lütfen kızım için dua okuyun
neslihann87 gokcek07 allah sonsuz sabır versin bende bi evlat kaybettim 3 ay yaşadı ve öldü çok zor gerçekten
Zeynoveannesi gokcek07 ahhh evladını toprağa koymak nedir çok iyi bilirim. benim evladım da sapasağlamken doğumdan 18saat sonra öldü.hiçbirşey yarana merhem olmayacak. Ama zaman hafifletecek. Sende artık Bi cennet kuşu annesisin. Onlarla geçireceğimiz sonsuz ahiret hayatına inanıyoruz ve bekliyoruz dostum. Herşey Allahtan. Asla isyan etme. Bizim şer gördüklerimizde muhakkak bir hayır vardır. Kalbim seninle❤️
Zehram Allah sabır versin size melek olmuş yavrunuz ama hareketlerinden falan anlamadınız mi yada Dr ye gitmediniz mi son dönem
Afyonlu0303 gokcek07 basın saolsun cnm çok üzüldüm 😭benimde 1tur dolanmış diyor doktor ama 38e kadar bekleyelim diyor şuan 36hafta Allhm korusun Rabbim ya çok üzüldüm ama