Derya79851015 Mrb hanımlar biz 36+5 teyiz şükür bu haftalara zar zor gelebildik..neyse özel bölgem çok çok kararmış gebelikten dolayimi acaba..bu üçüncü gebeligim digerlerinde boyle olmamıştı hiç..😣
Fatmafatma Derya79851015 benimde ilk gebeligim normalde esmerim biraz karaydi hamile olunca daha da karardi diyebilirim kimisinin yuzune vucuduna vs cig dusermis ama galiba benimde ozel bolgeme düştü sizinde ole olabilir belki dogurunca gecer😁
Sltnbl Derya79851015 30 haftalık olduk tek ben miyim diye düşünür dururdum koltuk altım ve özel bölgem karardı umarım Doğum dan sonra geçer 😍🙏
deletedmom351 Derya79851015 Canım bende 37. Haftamdayım aynı dert bende de var extra bir de koltuk altımda da kararma var sordum doktora geçecek dedi doğumdan sonra ama umarım geçer geçmezse yandık.
FigenBelinaynceyol Derya79851015 dogumdan sonra gecer canim merak etme 39+6 gunlugum bende genital Bölge koltuk altim ve gogus cevremde olustu ikinci hamileligim Bu arada ilkindede olusmustu ama sadece Gogus bolgemde idi dogumdan belli bir sure sonra gecti bunlarda gecer sikinti yapmayin