Ayseozerckr Kubrakarakas yalnız değilsiniz. Artık sinirlerim bozulmaya başladı işin kötü yanı gece zaman da geçmiyor
Irmakkk01 Kubrakarakas 26.haftamdayim derlerdi inanmazdım uYUYAMİYORUM 🥺 sağıma soluma donmekten bir hal oldum yok bir rahat sırt üstü de rahat ediyorum ama yine dönüyorum sabaha karşı dalarsamda uyuyorum valla hiç uyanmak istemiyorum
nagsal-48 Kubrakarakas bugün kafama takılan vardı ondan uyumadım ama normalde uykum gelir ve hemen uyurum 😃tabi sağ sol dönerken uyanıyorum o ayrı 37 haftamiza girdik hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤪🎈
Narin9 Kubrakarakas canım erken kalk gün içinde uyumamaya çalış öyle düzelir erken yatarsın ben öyle düzene geçirmiştim
Kubrakarakas Ayseozerckr evet malesef zaman geçmiyor herkes bu saatte uyuyorken neden biz uyuyamıyoruz
Ayseozerckr Kubrakarakas sitemkar olmak istemiyorum rabbimm isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ama sağımdan soluma dönmek bile canımı yakıyor.. vajinam ve belimdeki ağrı mahvetti beni🥴
Kubrakarakas Ayseozerckr vajinada ki ağrı için doktoruna sordun mu sebebi nedir diye bide kaç haftalık hamilesin
Ayseozerckr Kubrakarakas 38+6 bebek başı yerleştiği için demişti geçen hafta ki bu kadar şiddetli değildi. Bildiğin kemik ağrısı yani kemiklerim ayrılıyor sanki 🥴
Kubrakarakas Ayseozerckr o zaman senin ağrıların normal doğumun yakın Allah yardımcın olsun inşAllah ☺️
Selin02 Uykusuzluk için benim biraz erken sanki kızlar ama istemsiz iki haftadır böyleyim 😫 28 olduk bugün
Kubrakarakas Irmakkk01 sırt üstü yatamayız da sürekli hem bebek için zararlı hemde nefes alamıyoruz son aylara doğru tek tarafa doğru yatınca da o tarafın uyuşuyor yani ben yaşıyorum öyle 😊
Mgersn Ben izmirdeyim deprem korkusundan uyuyamıyorum kaç gündür uykusuzum, normaldede zaten cok uyuyamıyordum şimdi daha kötü oldu. 😔
Kubrakarakas Mgersn rabbim sizi korusun inşAllah haberlere bakamıyorum etkileniyorum diye Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle #izmir 🤲😔
16Hatice Ben daha 12 haftalığım baştan beri uyku problemim var kalktım kaç saattir oturuyorum saat şu an 06:00 🥺
Kubrakarakas 16Hatice bence şimdi uyumaya çalış çünkü sonlara doğru hiç yatamayacaksın bebek sürekli hareket halinde oluyor kasılıyor bu sefer sende uyuyamıyorsun ben ilk zamanlar yatağımdan kalkamıyordum ama şimdi de yatamıyorum 🙄😐
Mgersn Kubrakarakas inan bende izleyemiyorum, bakamıyorum hiç bir siteye de yaşamış olmak fazlasıyla etkiledi bide görünce çok çok etkileniyorum Allahım kimsenin başına vermesin bir daha yaşatmasın, aminn inşallah 😔