MihricanA Kasiklarima güm güm vuruyor bu cocuk cildircam😂 Bas aşağı döndü ondan mi acaba bilemiyorum tuvaletim gelmis gibi hissediyorum ama vurdukca oluyor sizde de oluyor mu bu durum? Korkmalı mıyım?
Snszasla MihricanA 29+4 olduk bendede öyle aşşagıya vuruyor özellikle idrara sıkışınca vurduğu an sanki zor tutuyorum o an baskı yapması normalmiş geçen gün doktora gitmiştim artık normal bunlar rahim kasları genişliyor bebek baş aşagı bunlar olur demişti hafta ilerledikçe böyle devam edecek sanırım 😊
Mom092 MihricanA Aynı şeyleri yasiyoruz bide acıtıyor ki sipa🥴 lavabodan çıkıyorum iki adim atiyorum bi vuruyor sanki saatlerce cis yapmamis gibi sıkışığım geri gidiyorum hemen ama bir damla 😂😂 29+2
KaanErkan-mom MihricanA Dün aynı postu ben açtım😂 aynı haftadayız. Ben vajinamın içinde el veya ayak hissediyorum vurup duruyor.
Snszasla MihricanA 😀evet fena oluyor insan bi de içten içten vurunca tekme gibi de değil insan bi hoş oluyor valla bide sanki saatlerce lavaboya gitmemişsin gibi gidiyorsun bi damla ya var ya yok ama fena vuruyorlar 😀🤭
asra42 @MihricanA bizde 29+4 haftalik olduk😊ayni durumlar bizde de var bide aşırı cok hareketlendi benimki 😄hic durmuyor yerinde kıpır kıpır 😃
MihricanA KaanErkan-mom Hissediliyo ama dönmüş kafasi aşağıda simdi ama hafif olanlar eliyle ittirdigini hissediyorum bazi hareketleri beni bile salliyo 😂
Snszasla MihricanA şimdide hıçkırık tuttu 😀 pıt pıt atıyor şimdiden böyle tatlılar doğunca tatlılıklarına doyamayacağız kesin 😀 gerçi ben içimde attığı tekmelerini özlerim 🥺🥰