gmze51 Hastaneye geldim sancılarım attı çok sancım var ama açılma 1 cm noldu dua edin dualarınıza talibim🤲🤲
Dadas gmze51 ay Rabbim melekleri ile yardımcı olsun.🤲 Evladınızı sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah.🤲 Sizlerde sancı anında biz gibi evlat bekleyen herkese dua eder misiniz? 🥰 Doğum hikayenizi merakla okuyacağım anı bekliyorum ❤️❤️❤️
sibell777 gmze51 canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeşinede sağlık versin bizi de haberdar et 🙏
mom101 gmze51 sancılarınızı tarif edermisiniz? Kaç dakika aralıkla kaç saat oldu ve nasıl sancılardı? Bende 3 saattir 10 dakika aralıkla 1-2 dakika süren sancı var ama belden ve ya kasıktan girmiyor sanki çok şiddetli qaz sancısı gibi duşa girdim 40 dakika önce şimdide belim kopacakmış gibi ağrıyor acaba doğum sancısımı yoksa yalancı sancımı?
Betegebet Hadi Allah Bi avazda kurtarsın canım. Merak etme kucagına aldıgı an ne sancı ne dert ne keder. O doğumhane cennet gibi gelecek… Hiç korkma. Nefesini bagırmaya harcama. İlk doğumumda yaptıgım tek hata buydu. Gerekirse Biyeri sık ısır asıl.
mom101 gmze51 bende 40+2yim bendede şiddetli fakat bekliyorum hala yalancımı yoksa hakikimj bilmiyorum duşa girene kadar 10 dakikada bir geliyordu şimdi sanki düzensizleşti ve duştan sonra belimde ağrı var en çok
ruyam51 gmze51 kardeşim bana suni sancı verdiler 6 cm açılık vardı hiç sancım yoktu benim yaptım tek şey bol bol yürüdüm sancın geldikçe bol bol besmele çek ıkın ıkına bildiğin kadar bağırma sancı geldikçe kardeşim ben 1 saate doğurdum