Şükür Sonunda bende dogurdum Normalde 5 cm açılmam vardı kızlar ama hic sancim yoktu hastaneye açılma kontrolüm vardı ona gitmiştm ama bugün gün boyu bebek hareketini hiç hissetmedim oda çok korkuttu beni meğersem çocuk Kanala girmiş ondan hareket etmezmiş bu yüzden bi post da acmstm hattâ neyse hastaneye gittim ebe dedi senin açılman ilerlemis artık seni yatıralım bende eve geri gittim hastane için hazırladım çantamı aldım geri geldim hastaneye açılmam 6 cm olmus ama ne ağrı ne sancı hiç bişeyim yoktu hemen direk suni sancı verdiler yatış işlemleri fln derken saat tam 21.55 de suni sancı verdiler hemen azar azar suyum geldi ebe daha sonra suyumu iyice patlattı yavaş yavaş sancım başladı ilk 40 50 arasıydı 10 15 dk sonra iyice yükseldi neyse ben hiç bağırmıyorum sancim geldikçe bol bol ıkınıyorum derin nefes alıp veryrm yattıktan 15 20 dakka sonra açılmam 7 cm olmus ebe kalk yürü dedi ama benim öyle çok uykum geldi ki ne diyim kızlar dün geceden belli düzgün uyuyamdm neyse ben sancı geldikçe ıkındım hep saat 22.35 de kalktım karnımı sıcak suyla yıkadım ebe geldi o sırada açılma 8 9 cm arası dedi hadi doğuma dedi 22.50 de doğuma girdim sancım geldikçe ıkın dedi bnde dedini hep uyguladım 23.00 da 2.680 grm olarak kızım dünyaya geldi 1 saat içinde doğurdum çıktım
😗Size diecem şudur kızlar sancı geldigi esnada bağırmayın bol bol ıkının elinizden geldiğince😗
🙃 Içinizde Suni sancıdan korkan varsa hiç korkmasın korkulacak bişey yok🙃
😊1su bardagi meryem ana otu için Bol Bol meryem suresi okuyun😊
Allah bütün hamile Anneleri bir avazda dogurmayı nasip etsin inşallah 😙😙
Hoşgeldin FATMA RÜYAM MİNİĞİM