Mervensari Kan olmadan nişan rengi farklı olur mu ama sancım ağrım falan yok beyaza yakın kremsi sümük gibi 35+3
Mamyyyyy Mervensari cnm bnde 37+1 haftalık hamileyim Bugün bedende geldi öyle birşey koyu kıvamlı hafif sarı bir parça bnde nişan mı diye merak ediyorum
Smyy34 Mervensari Nisan olması lazım cnm geçen gün bende nasıl birşey şimdiden arastiriyim dedim YouTube da kadın doğum doktorların videolarında kremsi avuç içi kadar bişi idi sümüksü
Mamyyyyy Mervensari bnde bilmiyorum ki tam Bugün foruma yazdım bnde kimse yazmadı keşke yaşayanlar tecrübeli olanlar yazsa
Aselinannesiii Mervensari sancım da vardı benim gece ara ara sancım oluyordu sabah 8 gibi nişanım gelmişti
Cansu1035 Mervensari 3 gün önce başlamıştı gelmeye açık kahverengi sümüksü yapıda sonra biraz pembe oldu nisan di doktor da teyit etti bugünde açık sarı beyaz aynı şekilde devam ediyor henüz açılmm yoktu
Mervensari Hardcandy valla hala akıp duruyor sancım da öyle yok gidip gitmemek de kararsız kaldım kuzu akıntım korkutuyor beni