Buraya en çok yazmak istediğim dogal yanı Normal dogumdu hiçbir zaman sezeryan istemedim hep allahım normal olsun diyip durdum belki bu yazdıklarımdan sonra bana kızan olabilir ama ilk çocuk sonuçta insan istemez kolay kolay sezeyananı yani ben istemedim açıkcası neyse gelelim hikayeme 38 haftalıkken doktor kontrolüne gidittik eşimle ultrason filan herşey normal sesi bebek önden gidiyor dedi çatıma baktı sonra ooo çok güzel 2cm açılman var kanamanda başladı hemen yatış dedi sen geceye kalmaz Doğum yaparsın dedi biz tabi bi heyecan bi korku sardı nasıl olacak die neyse hemen yatış yapıldı ama Benim hiç sancım yok odaya aldırlar beni hemen suni sancı getirdiler saat 1 de yattım 6da gelip çıkardılar suni sancıyı kendi sancısını bekliycez kendi sancısı gelmezse gece 4te gelip tekrar takıcaz dediler suni çıktı Benim hiç sancım gelmedi nts de hep 5 10 çıkıyordu neyse gece 4 oldu gelip suni sancıyı takılar 6da muane ettiler açılma 4cm olmuş dediler ben tabi hiç yerimde durmuyorum 1 kilo hurma yedim yürüdüm eğil kalk yaptım sıcak duş aldım meryem ana otu koydum suya saat sabah 9 oldu dogumhaneye aldılar açılma 7cm dediler suyumu doktor patlattı orda sonra o sancılar bi geldi gelmesiyle ben çığlık çığlığa epidural istiyorum dedim hemen epidural taktılar sonra çok rahatladım ama keşke taktırmasaydım belimin ağrısı maf ediyor beni neyse saat öğlen 2 oldu tekrar muane ettiler açılma 9cm olmuş dedi ama bebek aşşagı İnmemiş dediler sonra bebek ölebilr yoğum bakıma girebilir dedi doktor seni sezeryana alıyorum dedi onu demesiyle ben ağlayarak çıktım odadan çünkü 25 saat sancı çektim epidural taktırdım hep normal hayal ettim son dakka sezeryan oldum zaten sezeryan olurken belden aşşagı uyuşturdular sözde ama ben sadece bebegin çıkış anına kadar uyanık kaldım sonra bayıldım hatırlamıyorum yani tek duam rabbime kızımı meleğimi sorunsunuz bi şekilde kucagıma aldım o mis kokusu beni çok sakinleştirdi ama insanın aklına geldikçe sinir oluyor işte çok şükür rabbime çok şükür oda iyidi bende 1 hafta sonra iyi olabildim size demek istedigim kızlar normal dogumdan korkmayın herşey normalse olun ve bence sancınız suyunuz gelmeden yatmayın ve bişey sormak istiyorum ikinci bebegimi normal yapma şansım varmı yapan varmı aranızda rabbim hepinize kolay Doğum nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏼🙏🏼♥♥♥😘😘