ikincikezanne_ BuseBuse benim yüzük testinde ilk erkek çıktı oğlum var. İkincisinde kız çıkıyor ama doktor 13. Hastalıkken erkek gibi dedi daha netleşmedi bakalım tutacak mı
Sermec27 BuseBuse oğlumda da bütün takvimler yüzük testi erkek cıkmıştı su an 5+3 haftalık hamıleyım bunda da bütün takvimler yüzük testi erkek diyor hakkımızda hayırlısı 🥰
E-v-A101 Sema18 bildiğim kadarıyla altın bir zincire. Alyansını. Geçirip karnının üstünde tutacaksın. Havada Düz gidip gelirse erkek halka çizerse. Kız olurmuş
Sevgiyosunlu BuseBuse bekarken annem yapardı bi kız bi oğlan çıkmıştı şimdi ise ikizim var bi kız bi oğlan 🥰🥰
bltern1 BuseBuse yüzük testi çin takvimi Rus takvimi vs hepsinde erkek çıktı bebeğimde erkek tamamen tesadüf diye düşünüyorum ama
Birgul BuseBuse erkek çıktıı😇 doktorum 11. Haftada erkek tahmini yaptı bakalım gelecek randevuyu bekliyoruz☺️
Fbt1921 Bizde bugün yaptık kız çıktı önceden de yapmistik ilk iki cocugm kız çıkmıştı ama ilk oğlum oldu bakalm bu tutcakmi
Ayseozmenucar Ya benim bu üçüncü yıllar önce istemediğim halde yüzük 3.gosterıyordu sonrası yoktu ve erkekti. hamile olunca yaptırdım şimdi ilk çocuklar ve karnımda ki bebek cinsiyeti aynı çıkıyor ve gerisi yok 😅
Sevgiyosunlu minikalp03 zincirin içinden alyans geçiriyordu ve bileğimde deniyordu düz gidip gelirse kız demek oluyordu eğer daireler içinde gidip geliyorsa erkek demek oluyordu ☺️