Tugce16_ Bugün sadece kahvaltı yaptm onu da düzgün yapamadm , ve aksam 10 a kadar hiç bsy yemedm su bile içmedm hiç bsy hemde 20 haftaya girdm bebege bisey olmuş mudur
Zuhal14 Tugce16_ olmamıştır Allah’ın izniyle ama neden ihmal ediyosun kendini güzel beslenmen gerekiyor
Magnolina Tugce16_ tabiki hiç bir şey olmamıştır sakin ol şimdi sen yemesen bile o senden beslenir ama şimdi yavaş yavaş ye bir anda yeme kan sekerin anı yukselmesin eskiden oruç bile tutuyorlarmis hamileyken
Deniz-naz Tugce16_ inşallah olmamıştır canım ama tatlı birşeyler ye ve sol tarafına uzan bebeğin hareketlerini dinle kimildamazsa doktora görün
Elfynsmr Tugce16_ bebek senden alıyor canım sen sıkıntıya girersin bide bebeğin şekeride düşüyor uzun süre sen aç kaldığında dikkat edip bol sıvı takviyesi al
SeldaSngl Tabi ki bir şey olmamıştır. Ama kendinizi aç ve susuz bırakmanız sizin için kötü olur. Tansiyonunuz düşebilir, susuzluktan başınız ağrıyabilir …
ebrarecem Endişelenmeyin birkaç günden birşey olmaz. Sonraki günlerde yiyip telafi etmeye çalışın suyunuzu için. Sürekli midem bulanıyordu doktora sorduğumda annedeki depolardan beslenir demişti.
OzgeSahin2 Tugce16_ ben 21 haftaligim 2 gün kipir kipirsa 3 4 gun hic oynamiyor.bebeklerin uyku duzeni de yok belki sen uyurken o oynuyordur sen hiissetmiyorsundur :)En cokta geceleri hareketleniyolar
Dolunayyy Tugce16_ progestan kullanıyorum yatarken alıyorum prilam da aynı şekilde ve tüm gece çok sukur duzenli uykum oluyo ama sabah kalkmam 11 12yi buluyo sanrm ilaçların etkisi. 11de kalksam da kendimi ac hissetmiyorum açlığım öğle sonu başlıyo bende kahvaltıyı geç yapıyorum diye takıntı yapar oldum. 14 haftaligiz 🤲
Tugce16_ Prilam bende 18 hafta kadar kullandm , progestan da vajinadan alıyorum, bebek hareket hissetmedm 20 hafta ya girdm
Dolunayyy Tugce16_ progestan vajinadan alınınca yan etkisi çok olmuyomuş ama ağızdan alındığında aşırı uyku sersemlik bas dönmesi vs yapiyo sabah akşam aliyodum doktor ağır geliyo diye akşam al dedi o da rahat 10saat uyku yapiyo. Herkes bol bol uyu nasipse ilerde uyuyamiycaksin diyolar ama ac kalınca aklım kalıyo 😕
1PrensAnnesi Tugce16_ evet hatta ileri gelişimde ben gebelikte çok iştahsız biriyim cnm ya ilkimde de böyleydim asla yiyemem içemem zorla yiyorum o tek öğünüde bayılmamak için
Tugce16_ Allah kolaylik versin hepimize ben ilk daha cok tedirginm en ufak şeylerde bile gece uyuyamyrm bebek hareketini ne zaman hissedrm diye dusunmktrn