oykuduru21 Haftadayım zaten genelde de günde 1 bardak anca su içerdim kendimi çok zorluyorum ama 1 litre filan içiyorum bi günde zararı olur mu benim gibi olan var mıı
Umutt22 oykuduru21 en az 3 lt içmen gerekiyor çok dikkat etmelisin su olayına eğer bulantın falan yoksa bence zorlayarak bile içebilirsin bebeğin için❤️
Kuzucumm oykuduru21 doktor bana buz kalıpları hazırla onları em demisti ama havalar soguk sıkıntı olabilir şuan onun dışında limon portakal sıkıp tatlandirabilirsin demisti su önemli en az 2 litre icmemiz lazim
hulya1406 oykuduru21 BİM’den filan 1,5 lt sulardan ya da küçüklerden alın bi kaç tane mutfağa,oturduğun odaya yattığın yere koyun gördükçe aklınıza gelir ve için en azından bebeğiniz için.Annemde içemezdi bu yöntemle şuan içebiliyor şükür alıştı.Bende susuz asla yapamam dışarı çıkıcam ya kesin yanıma alırım çantamda olur susuz çıkmam evden ☺️ Yaz kış hep içerim günlük 3 lt en az ☺️
Maviss1525 oykuduru21 Pipetle içmeyi deneyebilirsiniz benim annemde içemezdi pipetle içe içe alıştı psikolojiktir belki bilmiyorum ama işe yaradı 😊
oykuduru21 Umutt22 bulantım yok çok şükür ama tiksiniyorum sudan çubuk tarçın limon falan koyup tatlandırsam saf su yerine geçer mi belki öyle biraz daha içebilirim 😣
WmonallissA Ben ancak günde bir bardak zor içiyorum 😥 bir an düzelsek keşke, bende çok korkuyorum bir şey olacak diye
Sbnll oykuduru21 normal suyun tadına göre çok güzel oluyor. Bende ilk haftalarda su içemiyordum. Midem bulanıyordu. Sonra bende böyle içtim. Bence hiç su içmemekten böyle içmek daha iyidir 😊
Umutt22 oykuduru21 olur tabi limonlu su içebilirsin tarçını bilemem doktoruna sor bence ama muhakkak su iç yavrum Allah kolaylık versin
Aze7307 Evet tadlandırıp için bende öyle yaptım hep 15 haftaya kadar , bende içemiyordum , yada pipetle içiyordum, bardakla içince midem bulanıyordu . Çok şükür şimdi düzeldi bulantı ve kusmalarım doya doya içiyorum 🤲🧿
oykuduru21 hulya1406 hepsini denedim baş ucumda elimde çantamda masamda bizde genetik herhalde babamda hiç içmez ama vücut su kitlem gayet iyi çıkardı hep zorlayacağız artık 🤗🙏🏼
Buseumut2011 oykuduru21 canım bende seninle aynıydım hiç içmesem su aklıma bile gelmezdi şimdi hergün küçük şişelerden alıyorum onlarla içmek daha eğlenceli oluyo ve ne kadar su içtiğini görebiliyosun bittikçe sebilden doldurup içiyorum şimdi günde 2 litre falan tüketebiliyorum günlük en az 6-8 bardak su içmek gerekli hamilelikte 2 katı zorla kendini bide İnan bulantılara bile iyi gelmeye başladı 😉
AlevDemirel oykuduru21 bende senin gibiyim maalesef 😊eşim doktoruma şikayet bile ediyor 🙈 ama mantar hariç bi sorun yaşamadım çok şükür su ana kadar 36+1 deyim.ama tabi içmeye çalışın su önemli maalesef