Tanosunannesi Kixlar panik atak olup surekli tansiyon ölçen var mi genelde panik atak anksiyetesi olanlar bilir korkunca tansiyon cikar nasil gidiyor hamilelikte
Esra2580 semra_366 bende en son doktor kontrolune gittiğimde sekreter olcelim dedi o an çok panik yaptım 134 çıktı nabzim ☺️ tabi evde o kadar yukselmiyo en fazla 110 100 olur yemeklerden sonra
Esra2580 semra_366 evet ya sabah kalkıyorum hiç bişey yok kahvaltıyı yapıyorum hemen basliyo hemen oturmak dinlenmek istiyorum neden böyle bilmiyorum bende
Esra2580 semra_366 EKG çekildim ultrasonla baktılar holter takıldı hiç bişey çıkmadı şükür ama geçmiyor zaten geçmişten anksiyete ve panik atagim var
semra_366 Esra2580 aynısını yaşıyorum. Ani kan şekerim mi yükseliyo acaba dedim. Şeker yüklemesi normal çıktı. Kahvaltıdan sonra omuzlarıma biri bastırıyo sanki. Bi halsizlik çöküyor sonra atmaya başlıyo 120-130 arası
Esra2580 semra_366 holter takıldı mi canım sana ben taktırdım sadece uyurken 70 80 arası çıkmış doktor baktı bişey yok dedi ama ben dokotra giderken falan stres yapıyorum kendi kendime de çok yükseltiyorum zaten