baliminannesi06 Kızlar bebeğime hareket etmesi ve birbirimizle bağlantı kurmamız için bi şey keşfettim 😇 yatmadan önce Mozart açıp hoparlör ü karnıma tutuyorum bebeğim sesin geldiği yöne tepki veriyor dönüyor falan ..💖 çok heyecan verici deneyin ...
BBYaman baliminannesi06 ben dinletiyorum doktorların dediğine gore zeka geliştiriyomuş ve sakinleştiriyormuş ☺
mercimek @baliminannesi06 bi doktorun videosunu izledim dün müzik dinlerken falan telefonunuzu karın üstüne koymak iyi değilmiş biraz mesafe olmalıymış canım haberin olsun bi araştır sen de istersen
Rain81 Ben ezan sesi dinletiyorum bebeğime, çünkü burda ezan okunmuyor, yabancı olmasını istemiyorum bebeğimin ezan sesini bilmeli..
MerveUsalKaya Deris tabiki sure dinletin kuran dinletin ama bilimsel olarak açıklanan bir durum var çok sesli batı müziği dinletilen çocukların beyin gelişimi çok daha ileri oluyor %10 etkilenen bebekler var . hatta sınavlardan önce 10 dk klasik müzik dinlemek beyin fonksiyonlarını hızlandırıyor. Yani biraz dini değilde bilimsel bakalım örneğin bi anne yazmış ki burda ezan okunmuyor ben dinletiyorum takdir ettim ne kadar güzel bişey sizlerde benim gibi dinletmek yerine sesli okuyabilir ve bu konuyla bağdaştırmaya bilirsiniz
mercimek @Deris Ahmad al Ajmy diye bi imam var onun okuması çok güzel dinlendiriyor insanı resmen tavsiye ederim😌