Tugba_16 Aysegulbolatkurt şanş işi bence. Benim çin takvimi, rus takvimi, kan değişimi bunlarda hep erkek dedi. Bende ilk günden beri erkek hissediyordum erkek çıktı 😂
ayseguler01 Aysegulbolatkurt çin takvimine göre yaşınızı hesaplayıp ondan sonra cinsiyet tablosuna bakın 🌼 ben de dahil tanıdığım bir çok kişide doğru çıktı 😅
NilgulDemrl Aysegulbolatkurt bendede erkek gösterdi ben rüyamda da kiz bebek gördüm tersi çıkar derler bide ben yüzük ve sac teliyle test denedim ondada erkek çıktı 😂😂
kubrayylmz Çin de japonda hep erkek dedi sadece maya takvimi kız dedi gerçi oda şansa yani bu sene geneli kız oluypr,
ayseguler01 Aysegulbolatkurt doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı yazarsanız siteden bakabilirim
Aysegulbolatkurt ayseguler01 ayseguler01 17 mayıs 1998 dogumluyum hamile kaldığım ay hamile kaldıģım aydan emin degilim en son adetim agustos 25
ieroktayy Bende baktığımda kız çıkmıştı doktorumda şuanlık tahmini kız dedi bakalım çin bize uyuyormu😃
ayseguler01 Aysegulbolatkurt çin takvimine göre yaşınız 23. Cinsiyet hesaplamada da kız olarak gösteriyor 💐 tabiki herkeste doğru çıkacak diye bir kaide yok. Sağlıklı olsunlar yeter bizimkisi sadece merak 😊
aaayLn Aysegulbolatkurt benimde erkek gosteriyordu butun takvimler bende oyle hissediyordum cok sukur saglikli olsun gerisi bos ama erkek dedi doktorumuz :) seninde kiz gossteriyor 💜