imren91 Kızlar hangi fileyi aldınız? Ben aldım ama olmadı büyük geldi aldığım. Bi kenarı bol geldi, düştü durdu.
Babyy1S imren91 banyo kuvet setinizin en boy kac santim ise gittiginiz yere söyleyin ona uygun veriyorlar
Ceylin33- imren91 aynı sorun bende de oldu e bebekten köpüklü file almıştım büyük geldi sonra baby me marka normal fileyle değiştim o oldu
Tunc35 imren91 bende e bebekten sevi bebeğin aynı şokun küveti gibi desenli filesi var ondan aldım. Tam oldu ☺️
Mutiess imren91 bütün küvetlere uyuyor canım direk içine oturtturuyorsun o su değdikçe şişiyor resim koymayı beceremedim 🙈
Mutiess imren91 Sevi Bebe Bebek yıkama minderi yazın içinde yumuşak yuvarlak şeylerden var bebeğin şeklini alıyor
Tugbaoztrkmn Mutiess yatak gibi olanlardan mı 😀bende onlardan aldım minik köpükler var henüz kullanmadım siz kullandınız sanırım kullanışlı mı tereddüt etmiştim 😊
Mutiess Mom046 Sevi bebe bebek yıkama minderi yazın çıkıyor ben resim koymayı beceremedim kusura bakmayın. Bende bugün aldım çok kullanışlı olacağına inanıyorum çünkü içindeki şeyler sayesinde bebeğin şeklini alacak
Mutiess Tugbaoztrkmn Evet içinde köpükler var yok canım kullanmadım henüz 9 haftalık hamileyim🍀 görünce almak istedim ben çok araştırdım bunları en azından bebeğin kayma derdi yok tutarken acaba düşürür müyüm derdi yok direk o şişip şekli alıyor biz yeni anneler için kullanışlı olacağına inanıyorum ♥️
Tugbaoztrkmn Mutiess hayırlı olsun ☺️ Anladım teşekkür ederim açıkçası bende şoktan aldım küveti ama fileyi denemek aklıma gelmemişti bi deneyim bende 😉