SeHer1909 Zana123 aslında çukurdan ziyade biz erkek olursa Kartal koyacaktık. Kız olunca yine bir hayvan adı olsn istedik Ceylan biraz eski gelince biz de ceylangillerden Karaca koyduk. Dizide görüp güzel koyalım diye düşünmemiştik 😇
Havvaozgur Acemianne27 doğuma kadar hamzanın yanına icime sinen bi isim olursa koyacağım yoksa asaf yağız olucak 😊
morusevenanne Eşim beğense Selman koycaktım. İlk sahabelerden hikayesi beni çok etkilemişti diğer dini isimlere çocuga ağırlık verdiği için ve bazı cocuklar ismini tasıyamadığı için sıcak bakmıyorum ama Selman çok güzel bi isim 💜
daisybebek ogrenciiiannee96 aynen bende ASEL ismini gördüm beğendim bu olacak dedim İnşallah cuma doğumum Asel’imiz e kavuşmaya az kaldı 🥳🥰
Defneninannesi19 ogrenciiiannee96 kızımın adı asel defne 🙏ikinciyi bilmiyorum cinsiyeti ama kız olrsa aden erkek olursa yiğit Duha inşallah 😌 hayırlı bir şekilde dogsn da
9ay10gun ogrenciiiannee96 hamile kalmadan önce bende hep asel istiyordum hamile kalıp kızım olcagini öğrenince içimden hep öykü ismi geçti ve öykü olcak :) Allahi m zaten ismini yazmış onun en başından :)